[DC] Gotham season3 heroes rise討論區

322 回覆
4 Like 0 Dislike
今季得番幾多集?又話今季會有Harley?
星期4都唔係好差姐
星期5就話個個出街玩

同時間隔離好似播big bang theory

big bang theory好心早完啦
拖住黎做

仲有兩季
死唔斷氣

淨返4集

淨返4集

應該係2

淨返4集

應該係2

咁姐係無Harley?

淨返4集

應該係2

咁姐係無Harley?

應該無

淨返4集

應該係2

咁姐係無Harley?

應該無

仲有4隻
段promo仲有句嫁
2 episodes left

until the 2-part season finale (2集應該係)
生肉已出

好快咁掃了一次,今集劇情推進得咁突然 lunch 開埋聲再慢慢睇
無人
正式宣佈 lee已成煩膠

依家係咪可以一槍送佢去陪mario

依家係咪可以一槍送佢去陪mario

係就爽手一槍搞掂,唔好又送去Arkham Asylum
每集Harvey都反映到觀眾啲反應
GCPD又比人屠
GCPD又比人屠

休漁期
每集Harvey都反映到觀眾啲反應

最正常既人
在gotham 入面,基本上得d唔太正常既人先可以生存/唔會黑化
在gotham 入面,會唔會得d心理先天已唔太正常/有陰影既男角色先可以生存/唔會黑化
LEE本身已經好撚煩,中左VIRUS可能變到仲撚煩

下一集發現Virus無用, 原來一早中撚左煩膠毒
Jervis講嘢個tone好正好有魅力
Alfred嘅accent又係勁正 鬧Kathryn嗰時

下一集發現Virus無用, 原來一早中撚左煩膠毒

真係變反派
好好奇會變到點
GCPD又比人屠

有冇咁多警察被人屠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞