Dark Souls 3 新手入門

196 回覆
1 Like 27 Dislike
拉打應該都重可以,座塔出面有兩隻,拉到去山邊先打。

打完入塔慢慢再打,但真係好易死,而且一死要係最開始到重新黎過...
BASE同DLC1除左一大堆蟹個到(雪原底部 同 打老惡魔王出面)之外 真係無GE,但環印城就有幾個,D肥仔係可以跳殺打8成血但真係太那多,重要不斷生出黎
終於搞掂左
用雷電箭慢慢屈死
黑暗劍
PVP仲多唔多人玩?
新手而家先入坑會否太遲
唔遲,好多人玩,我都係早兩個月特價先入坑,依家玩緊第4個build
剛剛爆完1周目,先發現原來DLC唔洗錢有得DL
btw,玩PVP隻人大約練到幾多LV好
120-140最多人
一般120,125
練新角可以搵人掟魂掟戒指俾你極速升lv
近期有冇咩推薦武器?
上網搵成日見話啲武更新完改廢,都唔知邊把好用頭都痕埋
好耐冇更新啦,應該唔會再更新
武器睇個人喜好,把把都有唔同用處,依家最屈係濡濕小鐮刀同教曲,但要有d技術
有冇人知賣哂+10武器會唔會連得返+9武器既人
連唔返
bloodborne 半血金盃都過到有乜可能DS3 爆唔到?
點解2020年仲有人推黑暗劍
因為迷宮可以hack
想問傳左火 唔去三周目 去打dlc 得唔得?
無關係, 但我估你應該打緊了
未呀 😬
想問下多周目邊把近戰勁?主玩力敏,闊劍開始唔夠力
雙王子劍,用兩把王子劍各一把去王武煉成條友度合成,但要開始升力敏以外點數先勁(把劍力敏智信都有加成)不過多周目就咁玩洛里安把特大唔合成都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞