一代賊王葉繼歡病逝 終年56歲

268 回覆
79 Like 6 Dislike
我諗葉繼歡都估唔到自己都會比人吹奏

部分連登仔 狗都不如
只係一班酸臭毒撚 反社會、價值觀扭曲仲要以為自己啱晒既怪物
抵啦
積下口德啦
人都死左啦

部分連登仔 狗都不如

我都仇警,但唔會仇到去吹奏葉繼歡
成班小學雞 開口埋口積口德都不在話下
估唔到竟然會有人吹奏佢
普通一個人死左 連登仔就笑人抵死
賊王死左 連登仔就致敬

成班 on 9 , 越玩越低質

仲唔走驚你變低質
成班小學雞 開口埋口積口德都不在話下
估唔到竟然會有人吹奏佢
普通一個人死左 連登仔就笑人抵死
賊王死左 連登仔就致敬

你第一日上討論區?
琴日突然係youtube搵佢既新聞片 今日就死左
原來只係得56歲
有無人講下佢打劫既錢相當於而家既幾多錢?
唔敢想像呢個年紀搾住枝AK食大茶飯

當年樓價都係200萬樓下, 自己計下

葉繼歡匿藏兩年後,1991年6月9日,觀塘物華街發生連環金行劫案。5名以葉繼歡為首的兇悍匪徒,分持四支AK47自動步槍及多支手槍,兼身穿避彈衣,有計劃及有組織地先在港島銅鑼灣區騎劫一輛客貨車及挾持人質,駛過觀塘物華街,連環行劫一列5間珠寶金行,且與到場圍捕警員發生激烈槍戰,雙方駁火逾40響,悍匪掠走1,000萬元金飾。[2]

好撚癲
當個陣100萬一個單位,都買到十個
圍返而家500萬左右一個單位,成半億
仲有幾年就放 灰機

部分連登仔 狗都不如

連登真係好撚多戇鳩仔
抵撚死 惡人有惡報 當年佢殺左個女人質架
誠哥個仔單野原來係佢
佢一日唔死都浪費社會資源
佢都坐左20碌,扣埋1/3假期,應該過幾年就出冊

都唔郁得, 出冊分分鐘仲慘過坐監

同埋佢一直都係非法入境(好似係), 出冊要遣返

季炳雄仲有十年

呢個撚樣出黎就麻煩 佢做開首腦 唔同葉繼歡明刀明槍 就算捉到都唔判得耐 佢策劃野仲麻煩

係交火既流彈
誠哥個仔單野原來係佢
佢一日唔死都浪費社會資源

佢d手下 主腦係張子強 佢潛返香港就係想做呢單 點知比人射左 佢d手下匯合張子強 做世界

係交火既流彈

佢唔撚去打劫 , 有撚流彈呀 ?

咪就係 殺撚左人呀 佢係監獄 每個月請大陸仔照顧佢 食飯食好既 食好煙 佢大撚把錢呀
人都死左啦
尊重下死者啦?
成班人咁黑心
基本道德都冇

On撚9,仲未玩夠?

部分連登仔 狗都不如

連登真係好撚多戇鳩仔

上連登
勿認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞