一代賊王葉繼歡病逝 終年56歲

268 回覆
79 Like 6 Dislike
唔該積下口德啦
人都死左
rip
他們敢搶我!! 搶我!!

你是誰啊?小資!
歡哥一生人,射唔少差佬,真係英雄黎嫁

而家做賊都上到神枱

劫富冇咩所謂

大街大巷拎支ak出黎掃呀 你地班小學雞係咪痴撚左線呀

人地打開門口做生意,佢拎支ak入去打劫,竟然有人話佢係英雄、話佢劫富無問題。連登仔真係痴撚線
琴晚先睇完樹大招風

我都係
記得係葉繼歡警告完軍裝警轉身離去
之後個軍裝警背後偷襲開槍射低佢
乜係雙方爆發槍戰咩

呢個好似係葉既講法(印象中由翁靜晶傳出來)

問題係唔多合理

我畀你係佢,唔開槍打死2個警察,都叫佢地棄槍、退彈、整爛對講機
有無咁無戒心,轉身就走咁ON9?

個軍裝有冇升職加薪之後??
成個POST有聲
係咪梁匪個兄弟?
人死為大啊, 積下口德啦

RIP
應該會長眠於不記名嘅公墓,以免被認出及標籤化。
他們敢搶我!! 搶我!!

你是誰啊?小資!

睇住港豬響晒朵3大賊王一個個俾支共大社團之下柒咕碌咁樣奚落,悲架!!!!
浩園啦
其實…會唔會係假死再開大茶飯
個d乜撚野豬經偉以前咪又係皇家黑警殺多d就岩

我就估係689搵佢扮自己交人俾中妓萎囉!!!!

Michael de Santa
琴日先有人話要同佢大和解

而家做賊都上到神枱

劫富冇咩所謂

人地打開門口做生意,佢拎支ak入去打劫,竟然有人話佢係英雄、話佢劫富無問題。連登仔真係痴撚線

政府d利益輸送,明搶啦、你又唔屌

邊個話唔屌
琴日先有人話要同佢大和

而家做賊都上到神枱

劫富冇咩所謂

政府d利益輸送,明搶啦、你又唔屌

唔代表可以合理化打劫同殺人做乜撚嘢啫
尋日先睇完樹大招風

大寶電器:同我羅兩部最新畫王俾佢!!!

老老實實,大家估最後有幾多個花樽陪歡哥走???我估現實遠唔止戲裏面4個囉!!!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞