一代賊王葉繼歡病逝 終年56歲

268 回覆
79 Like 6 Dislike
有舊同學幫一個太平申屎打工
佢話佢老闆去親探葉繼歡,都會舉手獨立投訴

但入到房傾時就無投訴,反而磨佢2粒鐘係度傾計 講女,講哲學
反警反到吹捧葉繼歡係英雄 痴撚線
唔知以為佢係雨革/魚革拎支ak出黎掃黑警

真係勁喎,托支AK黎做一種冇香港人敢做既野

佢係勁,係有膽色,但唔係英雄囉
仲等緊佢來緊幾年後出返獄有咩大茶飯搞

就讓一切隨風

勁唔代表要吹捧 勁錯咗去第度
有舊同學幫一個太平申屎打工
佢話佢老闆去親探葉繼歡,都會舉手獨立投訴

但入到房傾時就無投訴,反而磨佢2粒鐘係度傾計 講女,講哲學

More
最後一個大賊都走埋
一代傳奇

唔係仲有個季炳雄咩?
唔知會唔會有大愛撚 講r.i.p 呢

r.i.p
歡哥一生人,射唔少差佬,真係英雄黎嫁

真心定假膠
位唔是咁出的,唔好為左引人注意講埋晒啲咁不負責任既野
反而想知佢有個女係畀個富豪助養, 唔知係咩人咁把炮
3大賊王合作,搞咩都咁勁啊

歡哥真真算去得光榮啦!!!

臨走冇耐前佢套戲羅咁多豬肉獎,尤其戲中首尾呼應做賊唔多唔少有當年好多趕尾班車走既理想,完美!!!!
咁後生就死咗
打埋打埋先買都幾個單位,垃圾
打埋打埋先買都幾個單位,垃圾

反而想知佢有個女係畀個富豪助養, 唔知係咩人咁把炮

只係知炳強後生打個風扇工,所以後尾佢有資助佢妻女生活..........咁話囉!!!

佢係勁,係有膽色,但唔係英雄囉

之前有單m 記鬼佬買野食慢 港男打鬼佬 之後又係有呢d 人出現 竟然話個港男有膽色支持佢 痴撚線依家連登d 人
琴晚先睇完樹大招風
最後一個大賊都走埋
一代傳奇

季炳雄好似未死?
歡哥一生人,射唔少差佬,真係英雄黎嫁

而家做賊都上到神枱

劫富冇咩所謂
琴晚先睇完樹大招風

睇完覺得套戲唔好睇,成個劇情好鬆散,好無張力。三個主角無對手戲,成套戲唔知想點。唔知憑咩拎咁多獎
一生人參與咁多械劫案
搶埋搶埋都唔及2年前尖沙咀2分鐘偷3600萬果個細路女

通脹
記得係葉繼歡警告完軍裝警轉身離去
之後個軍裝警背後偷襲開槍射低佢
乜係雙方爆發槍戰咩

呢個好似係葉既講法(印象中由翁靜晶傳出來)

問題係唔多合理

我畀你係佢,唔開槍打死2個警察,都叫佢地棄槍、退彈、整爛對講機
有無咁無戒心,轉身就走咁ON9?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞