Ricko厹呃蝦條

1001 回覆
38 Like 264 Dislike
上面爆左佢電話前面4個字9157,有沒有人爆埋佢後面4個字啊
老實講 本身溝女係冇問題既 個個男仔都會溝
但係你條撚樣同一時間溝咁多件 專呃蝦條
咁撚狗公如果仲有妹妹仔覺得冇問題佢好好人佢唔會咁㗎
跟住比人中出即飛
咁妳地抵撚死啦
Push
好葡萄佢屌過michelleyiuyiu

我都好想屌大媽

佢邊忽靚仔?
咁撚柒又on9
D女都上釣
LM
好葡萄佢屌過michelleyiuyiu

我都好想屌大媽

老老實實個樣好標青喎,同周街個偽泡差好好皮
高過佢 靚仔過佢 有錢過佢 又係英國讀書 點解我冇女架
mk仔真係仆街黎

咁撚多呢d留言
又話咩有錢過人 靚仔過人 都無女
屌你打少陣飛機啦
根本溝班未成熟既死mk妹
普通樣 靠把口已經夠

換來有人ig做緊野 仲有flirt 女錄音
LM 學野

個Friend就係咁樣比佢飛左,唔係,應該咁講,佢都冇當啲囡係女朋友

佢有性病/性無能?
咩野解決唔到

咪係囉

唔係話幫狗公
不過你個朋友又會信佢咁蠢又冇得怨咩
受騙的那個 比騙徒更混脹 歌都有得唱
我認我係酸呀
好靚仔
好想屌佢pat陰
佢邊忽靚仔?

人地似JJ林俊傑嘛
有冇巴絲知佢係youtube揾幾多?
Btw 真係好撚葡萄班死mk 日日mk妹
唉 屌 你食撚哂d處啦 屌你老母
好仆街 趁人上機爆哂佢啲野
同上次個anthony一樣

有冇人知佢幾點落機

剛剛係ig 睇到有個ac爆佢料
見過真人 個樣幾撚柒下
陣mk味重到癲
唉 人地都係nice姐 好衰囉你地 等人搭緊飛機先黎post咁既野 有冇諗過佢會點
有冇巴絲知佢係youtube揾幾多?

不如你問每個月搵到幾多個閪
可能數量多到可以炒碟牛歡喜

個Friend就係咁樣比佢飛左,唔係,應該咁講,佢都冇當啲囡係女朋友

佢有性病/性無能?
咩野解決唔到

咪係囉

唔係話幫狗公
不過你個朋友又會信佢咁蠢又冇得怨咩
受騙的那個 比騙徒更混脹 歌都有得唱
我認我係酸呀

雖然我都覺啲女唔抵幫
但狗公係仆街係賤 踢爆佢春袋仲睇佢啲精有無撚用
咁撚葡萄人 不如大家都試下做youtuber 露下面鳩up幾句 睇下可唔可以食到d睇youtube既純情mk妹

換來有人ig做緊野 仲有flirt 女錄音

屌你老母笑撚死
究竟你係我生命重唔重要 我每一次都話唔重要
因為你緊要過我條命
點撚樣講得出口架屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞