Ricko厹呃蝦條

1001 回覆
38 Like 264 Dislike
又關人撚事咩

三唔識七都放上黎

Fans出現了

Fans你老豆

我係話佢三唔識七

標題又話呃蝦條

入到黎女都無條

圖都無張有無咩好討論

求求其其一條柒頭拍拖就放上黎

關人撚事咩

咁你咪走lor 傻閪 相上面咪有 係咪手殘
屌我個妹好撚鐘意佢成個instagram都係佢

痴撚線 咁撚柒都岩

你啊妹會唔會被佢搞過
又關人撚事咩

三唔識七都放上黎

Fans出現了

Fans你老豆

我係話佢三唔識七

標題又話呃蝦條

入到黎女都無條

圖都無張有無咩好討論

求求其其一條柒頭拍拖就放上黎

關人撚事咩

咁你咪走lor 傻閪 相上面咪有 係咪手殘

廢撚事搞尻人,推到Ricko仆街死

你啊妹會唔會被佢搞過

有可能

你啊妹會唔會被佢搞過

叫你個妹帶眼識人
唔該用下你地對眼睇清楚依條狗公咩料啦
如果佢行得正企得正 會唔會咁多人插佢?
仲要插佢之餘po晒相for證據
又唔見summy比人插又放相
因為依條狗公真係仆街阿嘛
你地睇清楚啲啦班盲撐有無讀過書架
黑白是非不分
http://instagram.com/lwc_ricko_rlrl

各位巴絲 夠鐘叫ricko bb食早餐啦
http://instagram.com/lwc_ricko_rlrl

一齊關心ricko bb
咁班盲撐又會講
睇佢片姐又唔係睇佢人格
嗱咁就錯啦 attitude influence behaviour
佢做既野反映緊佢既思想
就例如成日po片講下人生大道理咁
嘩十七歲已經有咁既大道理
咁ming仔 賴伯要行開一兩邊啦陰公

可能咁講易明啲
咁你地班盲撐會唔會只為左聽書唔理老師品格?

一齊關心ricko bb

留名想知佢反應
咁班盲撐又會講
睇佢片姐又唔係睇佢人格
嗱咁就錯啦 attitude influence behaviour
佢做既野反映緊佢既思想

可能咁講易明啲

完全同意啊絲打
佢好柒好mk
咁班盲撐又會講
睇佢片姐又唔係睇佢人格
佢做既野反映緊佢既思想

可能咁講易明啲

絲打講得好
小學雞中學雞 接觸多啲channel擴闊下自己思想睇法 唔好再圍爐取暖啦
小學雞中學雞 接觸多啲channel擴闊下自己思想睇法 唔好再圍爐取暖啦

要集思廣益
繼續推到1001
其實除左搞臭佢個朵之外真係唔會有咩實質效果
人地又係英國讀書 閪照屌 豬照食

其實好多英國讀書嘅都有睇

佢啲囡囡識醒未

你啊妹會唔會被佢搞過

前排我妹入醫院果陣先係咁炸鳩佢direct(Instagram 果個) 然後呢條友一開Live佢又狗衝入去say hi比心心
應該無啩,我個妹應該唔會係佢揀果type

你啊妹會唔會被佢搞過

前排我妹入醫院果陣先係咁炸鳩佢direct(Instagram 果個) 然後呢條友一開Live佢又狗衝入去say hi比心心

好難講,狗公食得就食

你啊妹會唔會被佢搞過

你個妹咩Type佢都照食啦,有得屌西唔通唔屌咩

你啊妹會唔會被佢搞過

絲打叫你個妹小心D啦

佢啲囡囡識醒未

我地既力量就係傳播事實 啲人醒定唔醒要靠佢地自己 班囡囡係都要闖大禍先識醒 已算是不幸中之大幸
屌你老母咁撚柒
竟然可以每張相都有過萬like同過千comment
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞