Ricko厹呃蝦條

1001 回覆
38 Like 264 Dislike
條友仲好似成日搞free hug

順便抽水

點解你地個個都要咁話佢 佢真係咁對個個女仔咩?

開始懷疑你係假膠

我都覺
條友個頭永遠都成餅野咁

絲打你番去幫隻狗公含撚啦

我都想幫佢含撚 我自願你吹咩 關你咩事呢

佢d片真心高質囉 你地唔抵得人地 你地拍囉

算啦無謂係人哋地盤搞事
我係你就即刻潛水

咩地盤 宜家黑社會呀 我都係有果句講果句姐 有人讚就有人彈 點解我唔可以幫佢 你地班人重要衰到等人搭飛機先黎爆人料 唉

冇話唔俾你幫 只係想同你講你繼續喺度講 叫都無用因為呢度冇人會聽你講

心智成熟d再上連登啦
你係到咁搏命護主 rico哥哥都唔會搵你架啦 因為大把女等緊佢

你連ricko都打錯 你就唔好講人啦
聽撚完啲錄音打十鳩幾個冷震係咪我問題

心表認同

絲打你番去幫隻狗公含撚啦

算啦無謂係人哋地盤搞事
我係你就即刻潛水

咩地盤 宜家黑社會呀 我都係有果句講果句姐 有人讚就有人彈 點解我唔可以幫佢 你地班人重要衰到等人搭飛機先黎爆人料 唉

冇話唔俾你幫 只係想同你講你繼續喺度講 叫都無用因為呢度冇人會聽你講

心智成熟d再上連登啦
你係到咁搏命護主 rico哥哥都唔會搵你架啦 因為大把女等緊佢

唔係riko咩
姣婆遇着脂粉客
呢d都扮上連登做乜
一係po埋d女既相 笑埋d女
反正班女自己衝上去我覺得仲好笑

咁又唔好,禍不及妻兒

係 唔關佢d frd事

呢d野一個願打一個願捱
根本睇條仔個樣都知係player
都咁叻女要衝上去被佢呃既
咁係咪要俾人知邊d女咁醒目呀
起碼埋單都知幫邊個呀

算啦無謂係人哋地盤搞事
我係你就即刻潛水

心智成熟d再上連登啦

死撚開啦on99

算啦無謂係人哋地盤搞事
我係你就即刻潛水

心智成熟d再上連登啦

算啦妹妹幫個忙唔好再出聲
Push

推爆佢條死MK

唔好再推啦

同我推撚爆佢
姣婆遇着脂粉客
呢d都扮上連登做乜
一係po埋d女既相 笑埋d女
反正班女自己衝上去我覺得仲好笑

咁又唔好,禍不及妻兒

係 唔關佢d frd事

呢d野一個願打一個願捱
根本睇條仔個樣都知係player
都咁叻女要衝上去被佢呃既
咁係咪要俾人知邊d女咁醒目呀
起碼埋單都知幫邊個呀

Yes 所以港女無腦is true

推爆佢條死MK

唔好再推啦

同我推撚爆佢

推爆佢條死MK

唔好再推啦

同我推撚爆佢

唔好再推啦
有無人知佢報左咩大學咩科/已經收到咩offer啊?
枉我重同佢儲火
枉我重同佢儲火

絲打你終於醒
有無人知佢報左咩大學咩科/已經收到咩offer啊?

佢先17歲
枉我重同佢儲火

你係唔係Ricko
枉我重同佢儲火

乜撚野係儲火?
枉我重同佢儲火

你係唔係Ricko

Ricko係飛機屌緊空姐
枉我重同佢儲火

Ok
條厹唔係同姣西娜美一齊咩
枉我重同佢儲火

乜撚野係儲火?

same
枉我重同佢儲火

你係唔係Ricko

Ricko係飛機屌緊空姐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞