Ricko厹呃蝦條

1001 回覆
38 Like 264 Dislike
講野口疾加超級老牛聲磁性男低音
https://youtu.be/U8hgk5iAzOc
回一回帶 搞乜野fans meeting 已經不撚知所謂 之前仲有咩自己樣嘅戰衣 真係當左自己明星
明知fans 9成係小學雞仲要食人水

嗰個唔知乜鳩wallace又去過riiiiiicko個fans meet
成件事好嘔心

個件咁嘅gay 佬
宜家17歲係咪讀緊中七?
有無人知佢報左咩/收到咩offer?

佢啲results好似乜科都第一

校內考第一無用架喎

人哋細細個已經贏咗係起跑線 咁細個已經同囡囡去密室逃脫

個頭成粒菇咁

好想同ricko瘋狂逃脫

細細個就咁多女食
佢pat陰點郁都唔移位
幻想到佢落機一開返data果下收到成堆連登仔既whatsapp轟炸
佢pat陰點郁都唔移位

郁咗仲點叫ricko

好想同ricko瘋狂逃脫

一諗起佢係英國讀書就即刻勁興奮 識講廣東話中國人樣嘅鬼仔係邊度搵
https://www.youtube.com/channel/UCBmMcin-SnL474momsk3eMg

有巴絲做到野喎,推爆啲片

錄音錄音,正
好有衝動剪撚曬佢pat陰
見過有人話佢似jj
宜家17歲係咪讀緊中七?
有無人知佢報左咩/收到咩offer?

佢啲results好似乜科都第一

校內考第一無用架喎

想知收到咩offer +1

snapchat嗰張係咪send晒俾咁多個
笑撚死 佢好朋友安東尼露j敗走YouTube
有前車之鑒做人應該醒少少
周圍食女係正常啦 佢咁咁多小學雞fans
真係若要人不知唔好太低B
你點樣同你youtube啲fans交代啊
留名一定會拍一條澄清/認錯片洗底
之後啲垃圾小學雞又出黎護主
唔知你會唔會咁就收皮呢

snapchat嗰張係咪send晒俾咁多個

Snapchat群發
屌 起初都唔撚知係邊個 特登搵佢啲片睇 真係好尷尬呀屌佢老母 依家香港做乜多撚咗咁多冇自知之明嘅人 咁柒都呃到蝦條 啲女雖然好慘 但認真抵死 啲咁撚肉麻on9嘅話都信 愛你一生一世呀 痴線 班友係咪未拍過拖 咁撚低級嘅嘢都信 想同情都同唔起
Mk仔點都係人生贏家
大個浪子回頭洗底
好想一野剪佢pat陰落黎
喂有張相咩料 塊面拉長咗咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞