Virtual Youtubers討論區(19)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
我估sololive
會唔會關網速事
唔多關
之前2434 ark果堆我都冇乜見邊個真係用到清楚黎形容
大多數都好模糊
https://www.youtube.com/channel/UCspv01oxUFf_MTSipURRhkA/about
講緊相對有米既kanae ed spec都係咁
網速唔會令到一隻PS4畫質嘅game
變成PS2畫質
依照我玩ARK嘅經驗
steam版有好多種開game選項
包括有正常、Nvidia Ansel、DX10、低記憶模式、無天空模式,同埋冇battleye模式
入到game亦都可以再調較畫質高低
DX10同正常嘅分別,最易分係地面啲草
DX10啲草只係一幅2D texture嚟
正常嘅草係一條條3D嘅植物嚟

暫時我睇過35同笨羊,仲有火精靈
佢哋都係用DX10模式
得會長一個係用正常模式
笨羊仲誇張到連採礦舊礦石
都朦到一pat嘢咁
被DEL咗
個LIVE完咗
要睇下佢up唔upload返
ASUS TUF Gaming A15 (FA506)
https://laptopmedia.com/series/asus-tuf-gaming-a15-fa506/
NVIDIA GeForce RTX 2060 (Laptop) 同 NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti (Laptop)
夠應付1920x1080+中高配置有餘
高配置就要睇邊隻GAME

精英巫女之前換果部機已經係勁嘢,唔開光影追蹤,開高配置都卓卓有餘佢最近都買多次機...
又迫害船長年増,エロババア
一部機負責玩 一部開台
想開咩畫質都得啦
睇博士玩51game真係嘔血
佢最叻應該係玩MC
好想睇佢玩pien
15-20分鐘嘅game, 佢究竟會玩幾耐先爆
氣墊球高手
佢行得太出, 成日空龍門/ 自爆
好彩未去到0分
佢好似話想玩恐怖game,又有人推薦pien
岩岩睇楓同小千玩瘋狂尖叫
そらのとき玩2周目都好稀有咁叫咗一聲
隻GAME好快爆又唔算恐怖
我估智障博士應該1個鐘都爆到機掛
睇博士玩51game真係嘔血
佢最叻應該係玩MC
好想睇佢玩pien
15-20分鐘嘅game, 佢究竟會玩幾耐先爆
佢好似話想玩恐怖game,又有人推薦pien
岩岩睇楓同小千玩瘋狂尖叫
ときのそら玩2周目都好稀有咁叫咗一聲
隻GAME好快爆又唔算恐怖
我估智障博士應該1個鐘都爆到機掛
ぴえん
こんるる~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞