解放軍士兵一年消耗子彈不足100發,這還能打仗麼?

249 回覆
312 Like 8 Dislike
打靶用既子彈仲多過摺被軍
挑! 射幾多子彈又點你瞓覺唔冚被呀?
咁點解唔就咁用支槍練
上到場除咗兩舊磚咪會唔慣
做gym都唔係一嚟就攞最重個舊玩啦

用黎壓槍呀
點解唔買有壓槍功能滑鼠?
cod個戰役有得玩
門口狗
大佬而家打仗唔係做咕哩,係槍加兩舊磚做乜撚?
習慣增重,到正式拎槍時會覺得輕 d ?
班高層都驚比左槍 d 靚會做反,所以唔比真槍?
呢張圖有做meme既潛質
Blanket has corners la

Is king arrrrrrr
其實解放軍係under 共產黨
再進化D, 一隊ironman軍團.
單兵可以包辦一堆現在要中/重型裝備同大量人力先做到的事.
又因為單位更細, 隱匿性更強, 加埋小說描述的光學迷彩, 裝甲服同環境一體化. 就可以來無蹤, 去無影.
是的, 極端手法就係咁: 唔人道, 不過好有效.
甚至中共/習本人真係有想過最壞的時候使用"保證互相毁滅", 射哂400粒核彈來玩陷球剷. 賭的係全球文明重置後, 全世界都冇能力再追殺中共餘黨, 因為已經全球核污染哂, 美帝自理都唔得閒, 仲邊有時間開MQ9出來萬里斬首
而且陷球剷一段時間內, 全球的大氣電波應該亂到7彩, MQ9果種衛星遙控/無人機導航有機會會因此失靈.
美國1985年已經有嘅技術,中國要2007年先做到。依家係2020年,美國有乜武器?
美國啲youtubers開槍拍片仲多
簡單講 解放軍垃圾 大部分當兵都係呃飯食 冇諗過要保家衛國
5月35日
真相
佢哋車撚咗張被出去,仲點摺啊一日一張㗎咋
中國軍隊?食屎啦
之後既步兵戰, 係機甲既世界
解放軍有咁子彈,會係支共最大的隱患囉.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞