警告:Android 用戶請停止使用 Brave 瀏覽器

86 回覆
38 Like 5 Dislike
咁嘅例子真係低能先講得出
改翻譯呢D低級換塊皮嘅嘢,就返你D適合你程度嘅比喻頂多係化妝,你就用人天生嘅嘢做比喻
我又唔會因為天生生得柒歧視人嘅,不過會歧視D生得柒但係衫又唔洗,鬚又剃半邊普通整個人衞生都未搞掂,然後話點解我月入5萬雙碩士媾唔到女嗰D on9仔囉
我亦冇評論過任何除翻譯外嘅優劣,純綷帶出佢嘅翻譯未吸引到我用落去
起碼冇好似D「聰明仔」咁指住人話用乜乜就係藍屍先啦
你自己一嚟就起曬槓眾人皆醉你獨醒咁款,邊個柒就自有公論啦
上面有人話中國嘢嘛
據我所知就唔關事
呢單嘢最多話佢locate 去賣廣告cap錢,如果你唔信佢係唔小心嘅話

完全睇唔到佢賣屎忽俾支那
Opera 咪又係大陸嘢
16年賣咗喇
ching 你越嚟越痴線

地球上有咁多款 browser

你又有咩好推介

個底係用 chromium 嗰啲就不了
我乘機串下啲 藍屍

power_off 兄鍾意用邊種browser , 你以為我唔知咩
我以前仲可以答你,我10% 時間用firefox
依家跌至只有5%

Microsoft咁硬頸, 但係為咗救自己個browser 都行另一條路唔行 firefox 嗰邊啦 , 咁短時間 上個月 用戶數量都已經超越 firefox 啦
firefox 有咩問題
我覺得到咗21世紀仲要依賴Browser真係好可憐
真男人直讀HTTP Response
curl masterrace
唔關ff事,ddg係用黎取代google search
因為本身ddg都有Android browser, 所以咁問

睇咗樓上巴打段片介紹ddg, 暫時用落覺得差過Google 啲嘢唔夠localize, maps好廢
廢 <- 事實
始終無google咁多資源,但盡可能用左ddg先,揾唔到想要既野先用返google
用開chrome

(咪一鳩樣)
一般睇啲國際性新聞,用ddg都無咩問題嘅。或者下次bing下
我其實係講duckduckgo mobile 版browser
android ios 都有
Firefox/TOR,OSS正統
我記得嗰個連登低手之前喺第二度講過啲分化野/偏藍既野。其實無咩必要覆佢。
你用google比
yahoo bing 嗰啲都唔夠做啦
老實講
duckduckgo search 中文重未掂
甚至成日當咗漢字出日文
但英文還可以啦
你條死藍屍,我記得你曾經隨街屙屎
又喺另一條街打警犬
其實有必要 回覆你個 (如果7頭知道)
有比較先有進步
我會試下用多啲
其實chrome唔係都有咩
死攬 chromium base 既人唔回應呢個問題
Mr.A 兄, 係 我真係唔敢答 power_off 兄,
例如有人覺得V好用過F,都唔可以話 F有問題
死攬唔係「因為好用」而用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞