警告:Android 用戶請停止使用 Brave 瀏覽器

86 回覆
38 Like 5 Dislike
Brave唔係中國嘢扮鬼佬嘢咩
Brave創辦人係Brendan Eich 發明JavaScript條友
本身喺Mozilla做CEO,不過因為比人發現佢捐錢比反同組織,之後自動辭職
下有咩問題
未聽過
咁Brave點播MP4架?
自己傾license番嚟?
一係黑 一係白
地球上有好多款browser
跳出你個井,望下呢個世界啦,藍屍
人哋鍾意揀最大路嘅browser都被屈藍
等佢自己出嚟澄清啦,
你跳出嚟做乜撚嘢,
你都似係一隻藍屍
條友痴左線
唔用其他browser就係藍絲
無人用?

身邊好多人都Chrome+Google
叫佢哋轉會FireFox+DuckDuckGo就耍手零頭
我嗰段嘢個重點 唔係黃定藍
點解你兩條友會唔明白,

其實黃定藍 係有跡可尋
我都唔會話你係藍屍啦
電腦用緊Valvidi 希望冇事
見上面有人推dl嚟試吓,D繁體翻譯完全係大陸用語直接轉繁體
見到都唔開胃即刻用返firefox算
連 vivaldi 都串錯

m$ 直頭香港有office 啦,
個windows裏面 有邊句說話係用廣東話阿?
係咪因為咁樣唔用 windows 呀

喂喂喂 喺連登我想搵一個聰明嘅人真係好難喎 我發覺
非大陸用語=廣東話?
連登難唔難搵聰明嘅人我就唔知,不過幾肯定你唔係聰明嘅人
睇你試一個軟件,
試得咁撚表面 就知你係一個超級大傻仔啦
ddg 有咩特別要配ff用
https://youtu.be/SrsCEbi5N7Y
我原意係唔想Google知道我太多野姐
唔關港共事
chrome
我都因為咁轉用ff
Google太多服務
出咗幾年咁表面嘅嘢都未整好有乜好試落去
ctrl+c一D就複製一D就拷貝
你睇落幾支持呢個broswer,用咗咁耐有冇留意到叫developer改好D翻譯呀?
試得好深入嘅超級大傻仔
我唔會因為條女啲眉毛生得唔齊 或者 有一隻牙生得唔齊我就唔屌佢

我講比喻 係講俾啲低能嘅人聽,等佢明白重點
你7咗㗎喇 你唔好死撐啦

我對任何 browser 都係冇感情,邊隻好用我就用邊隻

哥哥今日幾忙 (我打工仔嚟㗎咋) 唔得閒再覆你,
你鍾意講乜鳩都好啦, 繼續用你嘅 Firefox 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞