[先睇第一頁懶人包後發問]絲打係邊到買Bra? (13)

1001 回覆
31 Like 2 Dislike
https://lihkg.com/thread/1938072/page/6
#137推按摩用基底油(甜杏油,杏桃油,葡萄籽油等等)

想問下有無平靚正選擇
盡做啦絲打
你係 post 12講過 pj前排日本官網拎返堆斷碼舊款出黎大平賣
我想問幾錢同有無 70G

我上星期買 days, 都係見到 2000yen 左右咋
同埋想問下 點解 "下垂是不可逆" ?做運動都挺唔返?間唔中聽到有喂完人奶下垂既媽媽唔知做D咩野 挺返
唔通上年同今年特價內容都一樣咩
既然你聽過嘅版本有矛盾,你不如問返醫生最清楚
我知,我研究緊幾時同點樣買較平/ 最平
咁就唔使正價係門市/ 日本買
首先,下垂同胸位低係唔同嘅
下垂係指乳頭位低過胸下線,並唔係指啲胸肉the左落底

姐係右邊果兩種,係唔算下垂

個胸係主要靠懸韌帶去支持,而唔係肌肉,係唔能夠被訓練返緊實,鬆左就係鬆左,姐係你想像下佢係一條橡筋,橡筋拉鬆左會點?拉鬆左就長左,點都唔會縮返短,所以胸下垂左就不可逆
至於練胸肌會令到個胸靚啲,係岩嘅,但係訓練嘅係「胸肌」,而不是懸靭帶,所以個胸都係唔會由下垂變返正常嘅,最多個胸緊緻啲,啲肉無咁dum,但乳頭個位都唔會上返去
我係假性下垂,右二呀
咁咪好囉,姐係你仲有救囉,你想真係下垂咩?
咁就去好好努力按摩同做運動啦
係香港依個地方,物質豐富,大家已經要乜有乜,係唔應該仲會有醜女人,只有懶女人
唔打扮唔運動唔注重健康,亂食垃圾食物,夜訓遲起,放飛自我唔著bra,唔運動
膠原蛋白日漸流失,懸靱帶日漸拉長,係懶令人醜
一定係斷碼最平,特別係賣到無你碼嗰陣
再唔係就二手
浮雞心有咩原因??
其實係咪成日係屋企都要戴bra?
要呀
姐係就算你全日係屋企,都會沖涼都會洗面都會搽護膚品咁
保養依家野,無論係唔係屋企都係要做
著好bra就係等於保養緊個胸
按摩唔增脂真係唔會整大?
我男朋友好似按大左我左邊胸,以前右邊大些
不過呢段期間,我都有成日食好西 肥到
唔增脂緊係唔會大,你起樓無磚無水泥又得唔得?

any肥,凡是吃過必留下痕跡
留意返,係你自己選擇食果啲肥野落肚,咁你就要自己負返責任,成年人啦,個身體係自己,明知會肥會唔健康,做乜唔改呢?
嫌自己肥,就食少啲好西同運動,起碼皮膚會好啲,個人精神啲,個胸都無咁累贅
食咁多壞脂肪呢,會多啲自由基,會加速老化,恐怖過胸下垂
成日一放假係屋企就成日唔戴
想問下有冇絲打試過ig shop lovepinkpeach 既豐胸計劃 見佢聲稱會由bra 飲食同按摩入手
其實呢......
咪又係垃圾淘寶bra
唔信嘅,用淘寶以圖搜尋功能搵下啦
其實bra 飲食同按摩入手豐胸黎黎去去都係嗰啲,不過好似做運動咁,交咗錢係會多啲動力去做嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞