[先睇第一頁懶人包後發問]絲打係邊到買Bra? (13)

1001 回覆
31 Like 2 Dislike
想問仲有冇人夾Peachjohn
我指買咗qmomo平口呀!
因為65圍好難買平口,pj無我size
有冇絲買過玉如阿姨
Size係咪同peach john一樣
有無諗過Nubra
Nubra會無胸型
我都買左玉如平口 pj days著65f 玉如揀左70D 托得麻麻地
pj個平口好著啲 但佢啲平口size完全唔同 我要75e先塞得落自己
Pj 平口照平時size買真係緊到不能呼吸 勁難著...
(但強烈推薦work bra勁舒服...其他pj bra暫時未有一款覺得好著過work bra...新款棉花糖bra無鋼圈都ok....但太厚墊大佬
同你一樣,但Pj平口無G,我太瘦如果買75E會鬆
peach john要試days系列其他系列,例如workbra並唔足碼,係唔可以拉埋一齊講
人夾人啦 試過days系列完全唔得 我偏瘦著days 雞心位好吉 work bra係連接位有塊布 無其他bra個種鋼線勒住既感覺
唔係話work bra同平口一樣只係分享下覺得好著啫
同埋係大部分pj 都同出面比唔足碼 哩個係每個日系牌子同杯型設計唔同既問題
聽你咁講只係著唔慣傳統硬鋼圈唔係days系列問題,更加唔關偏瘦事,呢個post好多人下胸圍65或以下

至於同出面比唔足碼,厚墊嗰啲款自然係唔足碼啦,墊位都佔咗一截杯容並唔係得日系牌子有呢個問題
真 我之前都有係嗰度買 基本上着咗幾次之後我就覺得唔舒服 好厚真係成個饅頭咁 轉左台灣玉如之後好太多
你講qmomo好cool定pj好cool
因為我係覺得qmomo好cool
絲買咩款 想試😭
會唔會偏大偏細
玉如? 我諗佢應該偏細少少
好舒服啊 不過我搵唔番嗰啲網址 個ac唔鬼記得左密碼
可以影個款俾你睇下 我覺得佢包得幾好
之前上dcard嗰陣都見到勁多台灣女仔推介
或覺得佢係平價之選 快啲開慣好想去台灣買
開關
係啊玉如 絲係咪都係盲買
我諗住用pj個size買個試試
Pj days冇H
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞