譚杏藍係咪香港最好最紅既youtuber?

469 回覆
1208 Like 25 Dislike

屌笑撚左

我都笑左
點解可以咁厚面皮

好難唔
唔好再推喇
推下先 已經冇睇佢d片n年 但一講起佢就諗起佢以前推薦嗰隻凍膜唔好用到一個點
睇到我笑到喊
醒起有個中同勁鍾意佢又成日一齊影相

輕輕一推

邊集?
推下先 已經冇睇佢d片n年 但一講起佢就諗起佢以前推薦嗰隻凍膜唔好用到一個點

係咪叫人卡啦卡啦用嗰隻?
https://www.youtube.com/watch?v=JUCsXEL8s_E

輕輕一推

邊集?

講kol第二集
pish
又出黎乞飯食 娶到佢真係陰9公
Push
正評
我見恆仔算少post佢哋之間嘅合照

分分鐘俾暗星迫

分分鐘俾暗星迫

而家連恆仔都under夾帶間公司

分分鐘俾暗星迫

屌全部都係為錢
好憎暗星呀!

話說係因為依單野先知有個咁嘅人

分分鐘俾暗星迫

屌全部都係為錢
好憎暗星呀!

呢張分明係逼
啊恆啊你都唔放我地兩個既合照既
啊恆啊你都唔放我地兩個既合照既

恆呀 咁我呢

分分鐘俾暗星迫

屌全部都係為錢
好憎暗星呀!

呢張分明係逼

屌好撚mk呀
暗星收手啦,就算你點洗底都洗唔甩陣亞視味

係咪叫人卡啦卡啦用嗰隻?
https://www.youtube.com/watch?v=JUCsXEL8s_E

用完好bling~~~bling~~~~個隻嘛

分分鐘俾暗星迫

屌全部都係為錢
好憎暗星呀!

呢張分明係逼

屌好撚mk呀
暗星收手啦,就算你點洗底都洗唔甩陣亞視味

恆仔同暗星本身係咪同一類人我就唔知
但係 近朱者赤 近墨者黑
我覺得而家嘅tonick真係變到好商業化
雖然而家好似乜節目乜短片都會見到恆仔咁
但係我就覺得好陌生
唔好再推plz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞