譚杏藍係咪香港最好最紅既youtuber?

469 回覆
1208 Like 25 Dislike
最紅(或者叫最多人sub)係叫bubzbeauty/bubzvlog

認真咗

由佢未結婚斷斷續續睇到而家生兩件
最紅(或者叫最多人sub)係叫bubzbeauty/bubzvlog

認真咗

我未係..而家淨睇佢
[member] 講番佢隻貓單野,個暗星成日支持領養寵物,但其實佢自己個隻白色貓係寵物店來的,聽人講仲要係佢叫d兵仔話買比佢,轉頭拎左隻貓又唔認人,聽講最後係走左間寵物店數無比錢 [/member]

屌柒左

賤到咁
輕輕一推
輕輕一推

大力推鳩佢落海
推爆
推爆

狗強

輕輕一推

邊集?

我又爆下料先
年幾前我幫某個鞋品牌既private event做野
佢地請左好多KOL黎
我就係負責做門口登記,同埋入場幫佢地痴手帶
作為一個kol界明星,譚小姐當然有嚟
個活動去到中間,好多人都出一出去煲下煙吹下水咁
咁因為呢個係私人event
啲人就算出左去,我都要對返佢地手帶同名先俾入返去
譚小姐同佢既朋友出左去之後
返嚟個陣無帶手帶
咁我就跟正常程序,要對返佢個名啦
我:唔好意思呀,小姐你叫咩名?我幫你check返呀
譚:你唔係唔知我係邊個呀?返入去都要搞咁多
我唔知佢係飲多左先咁講定係真係咁臭格

最大問題係佢地連基本禮貌都無,
唔理你紅唔紅,禮貌係一種尊重,
就算係明星成日都串同無禮貌都一樣,
可以比記者推你落谷底

人家只是拍攝
沒有真的做運動
但已經是超級體力勞動日

係喎

人家只是拍攝
沒有真的做運動
但已經是超級體力勞動日

係喎

[member] 講番佢隻貓單野,個暗星成日支持領養寵物,但其實佢自己個隻白色貓係寵物店來的,聽人講仲要係佢叫d兵仔話買比佢,轉頭拎左隻貓又唔認人,聽講最後係走左間寵物店數無比錢 [/member]

屌柒左

賤到咁

無證無據既野 大家自己睇路

上面已經有人講咗
隻白貓係灰貓生出黎(除非條生仔片都可以做假啦

屌柒左

賤到咁

上面已經有人講咗

條友鳩up啦擺明 咪撚做壞痴線西啦 無證無據實比人屌返轉頭
btw隔離po ricko推到咁 好難推得死暗星

屌柒左

賤到咁

上面已經有人講咗

條友鳩up啦擺明 咪撚做壞痴線西啦 無證無據實比人屌返轉頭
btw隔離po ricko推到咁 好難推得死暗星

唔知點解提極都仲係變左八婆是非post咁

江欣燕

江欣燕靚佢好多喎

咪就係
之前有人講港女老婆呢個真係好難頂
有人留言話佢肥佢就一定死撐話水腫同角度問題
眼袋同髮令紋顯到成個阿婆咁仲扮𡃁妹
唔接受自己真係樣衰呢個現實
最嘔心係每一個post都係廣告
點解咳神會揀佢便老婆嫁

所以真係無改錯名
佢老婆真係港女黎

兩公婆都係靠咁樣搵食,
佢老婆都係佢老公有份棒出黎的!
好想知投票單野佢點回應 and 盲粉點撐

人地話有係好多區住,唔記得咗自己係邊區選民
fans有咩反應就唔知喇

認真咗

我未係..而家淨睇佢

issac真係好似tim
希望ayla似阿媽
佢真係好撚樣衰 面青口唇白
成隻女鬼咁

PR 都係跑數睇數字架距
Hater 對佢地黎講好濕碎
除非譚杏藍有一日會去到大佬b 嗰種翻唔到身既狀況

有無機會會到咁嘅狀況

仆佢個街,口口聲聲話自己vegan轉個頭拎人地成套animal testing嘅產品
就係呢d人搞到vegan個名變得咁虛偽,屌你老母

其實D PR真係好易做
完全無底線

屌柒左

其實我都覺得有啲怪
因為我屋企有兩隻貓都係領養領翻黎
如果係繁殖場都有咁靚應該一早比人拎左

輕輕一推

邊集?

我又爆下料先
年幾前我幫某個鞋品牌既private event做野
佢地請左好多KOL黎
我就係負責做門口登記,同埋入場幫佢地痴手帶
作為一個kol界明星,譚小姐當然有嚟
個活動去到中間,好多人都出一出去煲下煙吹下水咁
咁因為呢個係私人event
啲人就算出左去,我都要對返佢地手帶同名先俾入返去
譚小姐同佢既朋友出左去之後
返嚟個陣無帶手帶
咁我就跟正常程序,要對返佢個名啦
我:唔好意思呀,小姐你叫咩名?我幫你check返呀
譚:你唔係唔知我係邊個呀?返入去都要搞咁多
我唔知佢係飲多左先咁講定係真係咁臭格

真係似為自己係天皇巨星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞