譚杏藍係咪香港最好最紅既youtuber?

469 回覆
1208 Like 25 Dislike
好反感

自稱vegan但會食肉同蛋類製品

唔係所有素食者都全素食
不過佢自稱得vegan又食蛋類製品又真係好唔嚴格

之前佢有條片話佢轉左全素 蛋奶都唔食
但唔知時間match唔match

佢唔識分vegan同vegetarian?
如果可以推到佢好似大佬b咁就好

佢好耐無post ig story
G Dargen?

日日report
之前有人講港女老婆呢個真係好難頂
有人留言話佢肥佢就一定死撐話水腫同角度問題
眼袋同髮令紋顯到成個阿婆咁仲扮𡃁妹
唔接受自己真係樣衰呢個現實
最嘔心係每一個post都係廣告
點解咳神會揀佢便老婆嫁

日系少女黎架人地
屌 佢隻貓既來源又係好撚仆街 廢事講一陣好易自爆 btw終於有人講呢條臭閪真你好撚心涼
屌 佢隻貓既來源又係好撚仆街 廢事講一陣好易自爆 btw終於有人講呢條臭閪真你好撚心涼

快d講

more
佢養貓個排我真心成日留意住
推下先 已經冇睇佢d片n年 但一講起佢就諗起佢以前推薦嗰隻凍膜唔好用到一個點

當年我仲係一個無知少女 好似初中咁上下 我買左黑色嗰罐 伏到冇朋友

買曬黑白 仲係到唔知有冇過期

More
推下先 已經冇睇佢d片n年 但一講起佢就諗起佢以前推薦嗰隻凍膜唔好用到一個點

當年我仲係一個無知少女 好似初中咁上下 我買左黑色嗰罐 伏到冇朋友

買曬黑白 仲係到唔知有冇過期

敏感皮膚 聽佢噏買左粉紅色止敏感既黎fu 最後敏感到pk 又紅又痕
佢好撚假 造作狗黎 又撚矮

More

加密留言囉

More

加密留言囉

講啦

More

加密留言囉

講啦

MORE
突然又有花姐咁多post
係咪恆仔想飛佢開
Push
輕輕一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞