譚杏藍係咪香港最好最紅既youtuber?

469 回覆
1208 Like 25 Dislike
【亞視暗星懶人包】

1. 良心藝人熱衷政治(半桶水)
——戰績:家住旺角,票投新界東補選

2. 客串閒角但落力謝票,憑一己名氣將票房推至600萬
——戰績:長期以導演夫人自居(插旗)

3. 愛心女神,長戴 Vegan 光環
——戰績:重新定義Vegan lifestyle 一邊食素,一邊用動物皮革製品,用動物測試的化妝品,收化妝品廣告錢

4. 熱愛運動,渣馬女神
——戰績:唔過地毯,但自拍喊片證明有跑過,演技專業!

5. Youtube beauty界一姐
——戰績:畫眉教學治療人心,PR無搵錯人sell眉筆

6. 不遺餘力為屋企人賺錢錢
——戰績:網傳幫fans團購焗髮油食水深 (真偽無人知)

7. 鬼影變幻球
——戰績:有廣告錢就戴bra,無廣告錢就唔戴bra

8. 亞視老江湖評價後輩
——戰績:取笑連詩雅未夠班做代言人

9. 環保先驅 Youtube界第一人
——戰績:疑似將贊助商衣物變賣,無本生利,FANS又開心。一舉兩得,主客共歡

10. Born to be on stage
——戰績:睇圖

【亞視暗星懶人包】

1. 良心藝人熱衷政治(半桶水)
——戰績:家住旺角,票投新界東補選

2. 客串閒角但落力謝票,憑一己名氣將票房推至600萬
——戰績:長期以導演夫人自居(插旗)

3. 愛心女神,長戴 Vegan 光環
——戰績:重新定義Vegan lifestyle 一邊食素,一邊用動物皮革製品,用動物測試的化妝品,收化妝品廣告錢

4. 熱愛運動,渣馬女神
——戰績:唔過地毯,但自拍喊片證明有跑過,演技專業!

5. Youtube beauty界一姐
——戰績:畫眉教學治療人心,PR無搵錯人sell眉筆

6. 不遺餘力為屋企人賺錢錢
——戰績:網傳幫fans團購焗髮油食水深 (真偽無人知)

7. 鬼影變幻球
——戰績:有廣告錢就戴bra,無廣告錢就唔戴bra

8. 亞視老江湖評價後輩
——戰績:取笑連詩雅未夠班做代言人

9. 環保先驅 Youtube界第一人
——戰績:疑似將贊助商衣物變賣,無本生利,FANS又開心。一舉兩得,主客共歡

10. Born to be on stage
——戰績:睇圖

推到佢發脾氣回應先

第9仲有呢張啊巴打
新Post正評繼續推
留名
BTW我印象中舊Post好似完全無人護航

護航?你係話幫暗星護?
唔比你地推啊

護航?你係話幫暗星護?

係囉 暗星啲妹妹fans呢

護航?你係話幫暗星護?

無isp email?

護航?你係話幫暗星護?

無isp email?

學校email咪得
不過佢地興圍爐取暖,睇下YouTube 下面d 留言就知

唔準你地話暗星bb
輕輕一推
繼續推

😂😂😂😂

屌笑撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞