想入水晶坑嘅入嚟 你問我答

236 回覆
0 Like 10 Dislike
如果無出街 係屋企照戴水晶會唔會有作用?
你嗰條係咩嚟嫁?好概括咁講就通常辟邪擋煞右手 其他左手
進出醫院建議唔好戴 袋住翻去都消下磁會好啲
你指彈力繩?我好耐以前睇Youtube學你可以search下
你有需要買嗰陣tg我吖~ 不過你逐粒買為翻條數分分鐘貴過買一條
但超七又彩色又有7種礦物
咪好亂
好多活動都適合喺屋企戴住做 比如喺屋企玩股票或者whatsapp溝仔
我多數時間喺公司 就會放個晶簇喺個旺我嘅位 然後放啲鏈喺個簇上面叉電 效果一樣見到有
屋企就放喺晶碎上面消磁
tg我吖 chiwawaaaa
超7能量好高嫁 多方面幫到手
哈哈 我平時幫南美佬啲貨係香港做打磨。我依家先知有咁多效果。
想問其實係咪好少人帶水晶鐲?
自己好鐘意水晶鐲,但打爛過三隻
一隻星光粉晶,兩隻海藍寶 其中一隻海藍寶有一半冰種
三隻加埋差唔多一萬蚊
想問下邊到買水晶鐲會平啲? 唔係好想再去返之前果間(因為覺得偏貴)
水晶手鈪靚係靚 但真係太易爛喇
我自己入貨都主要係中等價位 我啲客都預咗好易爛嫁喇但起碼冇咁心痛先
黑耀石同冰種黑耀石有咩分別
有冇話邊個好啲
我都鍾意
但驚易爛
其實水晶鐲真係易爛,果三隻係一年之內爛晒
我果條紅紋黎
係邊買珠保自己穿 呢排睇得多 唔知原來ig shop愈開愈多 個個都話自設廠房
新手零認識
想問吓超七(乜珠都有)好啲,定係啲專心一意(全條同款珠)會好啲?

會唔會話因為超七乜都有啲,反而每種珠嘅功效得好微/分薄咗?

sor for 新手問得咁白痴
我依加想買D靚靚藍虎眼黎試下,同埋仲有冇D平靚正用黎放手鏈既白晶簇介紹呀?
唔好意思啊 咁遲先覆 唔介意可以tg我 chiwawaaaa
會覆得快啲🙆🏻‍♀️
tg我 chiwawaaaa 可以俾啲圖你睇下
tg我吖🙆🏻‍♀️chiwawaaaa
唔好意思啊各位,因為都多朋友tg我 呢個post可能會覆慢左
有需要都歡迎大家tg我啊chiwawaaaa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞