想入水晶坑嘅入嚟 你問我答

236 回覆
0 Like 10 Dislike
真係人夾人 我有個fd戴親超7都病
我so far都覺得超7好好
🤣🤣仲好啦 疏啲正常係平啲嫁嘛 可以低價入手
咁是咪賣緊水晶
最近都有意做呢方面生意,學習緊
介唔介意分享下
可以留tg俾你
呢度唔講生意嫁
add我啦 chiwawaaaa
想買舊鈦金/金髮晶石攞枱頭,增加財運,定買手串比較好?
金髮晶同藍虎眼都係事業財運
咁邊個好啲我仲想避邪
招貴人 近排好霉
買一粒波狀或者柱狀係咪少啲機會買到假野?
感覺上手鍊好似好多假
想買條super 7
旺角邊間買好
手串一黎平啲 二黎跟身可以旺翻自身 加上手串好打理啲
避邪要戴右手喎 比如黑曜石
同金髮藍虎戴左手唔同

招貴人旺正財事業嘅話綠幽靈唔錯
都唔係嫁 要假乜都可以係假啦
水晶球同柱仲要咁貴 萬一係假就真係蝕入肉
視乎你budget高唔高 同埋有冇基本認識
盲中中走入去門市就會好似我以前咁 俾人劏到一頸血

頭盔:已經好耐冇喺門市買 唔知依家仲係咪咁
buget 5-600咋
無認識
呢排多汗,戴梗白水晶
間唔時想拎嚟用水抹下
係咪應該用蒸餾水?
白晶可以蒸餾水, 不過我自己通常淨洗唔係浸,我都會用水喉水捽捽沖沖,再有太陽曬曬佢

我角度其實唔建議浸水
試過十幾年前上山搵山水去沖 ,夠哂天然
不過而家就唔好,d 土壤好多化學野
山水都有礦物啦
梗係唔得

我都係浸一下就拎上水抹乾淨算
當然用返蒸餾水

有啲ig廣告話燒檀香或者用精油做淨化消磁
其實又得唔得?

唔係好知淨化同消磁before and after嘅分別
s7 筆直如果得5~600 建議你唔好買住
我果陣拎山水都係沖,唔係浸, 細路仔果陣未學咁多, 又係 係你問我答 聽人講就去做

係淨化水晶方法好多種, 高頻音 hz4225 4160, 4096 同 煙燻(即係你講既檀香), 普遍 東方會點檀香, 西方會用鼠尾草

淨化=消磁 都指將唔好既野帶走
好似有 月亮石 黑髮晶 粉晶 有條藍色 唔記得係咩
果時有買白水晶簇淨化佢
而家收起無帶了
我幾年前試過買到7~800, 但細珠大概 6mm,
如果你係巴打, 儲d 錢買 大珠仲要接近畢業款, 唔係你會追落去
其實最好係要睇埋個人嘅五行欠啲咩再戴返適合嘅種類,亦有d係會唔適合戴。
葵廣3樓有間黃店會幫你睇埋五行,d水晶質素亦不錯、老闆好吹得。
舖面好多文宣,自己係3樓行個圈會見到,利申非打手。
比心機讀書賺多d錢 第時有錢你荒無女
覺唔覺自已好撚蠢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞