想入水晶坑嘅入嚟 你問我答

236 回覆
0 Like 10 Dislike
睇你要水晶球放財位定手串喇
手串就易啦 學頭先同另一位朋友話齋 想唔俾人呃 首先!要知道嗰樣嘢啱唔啱自己先唔試就all in實俾人剖你啦
你就咁睇好似黃水晶啱你 但戴落未必夾嫁嘛
你買一粒靚嘅 用條繩串好戴喺左手 feel下先
好快你就知有冇用 冇用或者好似我咁戴到pk嘅 就試另一款
唔理你!
本身個人有冇自信嘅 或者應該問 你個人外唔外向?
想問黑超7 同普通super7 /其他顏色嘅超7 功效上有咩分別?

同埋水晶究竟要點淨化同消磁?有聽過話浸水就得 又有聽過浸水冇用
本身你熟唔熟水晶嘅?唔熟驚你會俾人呃!好多染色珠仔扮水晶!
買過紅紋石 草莓晶同藍月亮石催旺桃花都好似冇咩特別功效咁
已經日日擺係晶簇消磁
應該係自身問題 水晶都搞唔掂
咩水晶黎嫁?平時有冇打理佢地?
唔同Super seven 功效都大同小異 我覺得

淨化消磁我多數都用晶簇/鼠尾草 因為有啲水晶唔浸得水架
點解唔理我
not
點分真定假? 我有買開
對我黎講只係好貴同貴嘅分別super7只要係7種礦物共生就可以叫super7

浸水nonono!!!!!就算浸都只可以浸礦泉水 但浸水會加快條繩斷 何苦呢傳聞 條水晶鏈自然斷係代表擋左煞 你浸多兩浸都唔知佢梅到爛定使命達成
係咪就咁放上晶簇到就ok? 仲有冇咩要留意?

鼠尾草又可以點用?
每次戴金草莓太陽石之後做野好唔順利
係咪唔可以再戴?
有咩水晶可以增強自信同行動力而且又會帶嚟好運?
水晶雖然唔係神 唔會叮一聲有個男人送到面前 但點都會幫到少少手嘅
你嗰幾條鍊質素如何先
有兩條水晶放左係到好耐都冇帶過
而家想帶返係咪都要淨化?
本身放左係條水晶柱到
摸上手冰冰涼涼 感覺同摸膠珠唔同
放粒石上條頭髮到會見到雙影
如果同新同事相處得唔好,心情差,帶咩可以幫助人緣同事業?
浸水? 你指邊d得? 好多浸左就散架喎,
浸都講清楚邊d 浸得唔浸得, 人地好好地1條紅紋聽你講浸水就byebye
證明佢哋同你唔啱key喎
紫水晶有冇試過?
好運就梗係in超7 i trust
有人話水晶放太近心口未必好 正如訓覺戴都有人會發惡夢
何況金髮晶太強喇 戴喺手反而仲好
tg: heiheiisyou 可唔可以留tg傾
水晶要開啟,如果信spiritual野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞