想入水晶坑嘅入嚟 你問我答

236 回覆
0 Like 10 Dislike
紫水晶改善人際關係旺事業
我最鍾意條藍月亮 好通透好藍 最常戴就係佢
紅紋唔係冰種個種 係有小小豬肉紋既
草莓晶就都紅同都幾靚
應該都ok既質素
拎上手望下佢哋咩情況先 係暗淡無光冰裂多左 定係有光澤好似叉足電咁
自信就普通啦,但係假性外向
人地覺得我外向但係事實摺到癲,唔多鍾意對人
係咪好難搞
巴打係做緊賣水晶?
最近學業上唔係好順利 驚畢唔到業精神好緊張 請問樓主有咩岩我帶
咁我又冇試過跟生日月買 多數睇功效同顏值所以都唔係條條啱自己
做咩唔答我浸水問題?
我最有效嗰條都係同你一樣 覺得佢好靚好鍾意 唔知點解好想戴住佢
不過藍月亮多數係有對象先戴bor
就咁放就okay架啦 不過要留意如果晶簇比較細 (手掌咁大 最多淨係可以放2條 6-8mm既手鏈 千其唔好咁貪心疊放好幾條 最好令條水晶大部電腦面積都接觸到個晶簇

鼠尾草 用白鼠尾草 一札咁燒 燒後等佢熄火 就會有白煙飄上黎 放佢係個陶瓷/玻璃既兜入面 拎條鏈係啲煙到 順時針兜7圈 咁 詳細可以上網再查下 不過我係咁做
想問黑超7 同普通super7 /其他顏色嘅超7 功效上有咩分別?

同埋水晶究竟要點淨化同消磁?有聽過話浸水就得 又有聽過浸水冇用
唔同Super seven 功效都大同小異 我覺得

淨化消磁我多數都用晶簇/鼠尾草 因為有啲水晶唔浸得水架
係咪就咁放上晶簇到就ok? 仲有冇咩要留意?

鼠尾草又可以點用?
就咁放就okay架啦 不過要留意如果晶簇比較細 (手掌咁大 最多淨係可以放2條 6-8mm既手鏈 千其唔好咁貪心疊放好幾條 最好令條水晶大部電腦面積都接觸到個晶簇

鼠尾草 用白鼠尾草 一札咁燒 燒後等佢熄火 就會有白煙飄上黎 放佢係個陶瓷/玻璃既兜入面 拎條鏈係啲煙到 順時針兜7圈 咁 詳細可以上網再查下 不過我係咁做

大部分
有黑七
消磁其實要幾耐消一次?同埋啲水晶比人掂到係咪唔係咁好,同啲frd玩玩下佢地成日唔覺意掂到
有冇d個人得心應手d ge類型
可能係情緒影響或者點
好運時所有野都順利
但黑起上黎小至唔見野大至身體唔好破財都會一齊黎
好明顯有一段段運氣咁
你碌上少少 我介紹過位巴打戴藍虎石
旺事業之餘 藍虎石可以增強自信
男仔冇理由戴條粉晶吖 啱唔啱先
男仔其實自信啲 做嘢認真個樣都可以吸引到女仔吖
到有女仔埋身有自信同氣場就fit啦
但你唔好見隻手幼就戴4mm 6mm嗰啲珠啊下
打你嫁 起碼10-12mm先型嫁
我係女仔黎嫁
紫水晶可以旺學業
舒緩壓力
幫左入睡
個人緊張點發揮到最佳狀態呢
3合一幾抵玩 又唔會過時 遲下翻工旺下事業又得
我本身買左條super 7
我想增強桃花、事業同學業
想主有冇邊款我可以買?
學生黨希望搵啲高cp值嘅 唔該樓主

衣條金鈦算唔算靚?
你個問題係紅紋石浸水?
我一開頭第一句已經話浸水nonono
除左你所講嘅紅紋石之外 當然所有含銅鐵嘅水晶都唔好浸啦
但紅紋石有另一個講法 係戴住沖涼可以舒緩疲勞
如果唔介意沖幾次就玩完的話
都唔係嫁 佢啲色好沉實穩重
如果真係唔想五顏綠色可以黑超7吖 貴啲囉不過
一星期一次又有 日日消都有
我就係出完街就放佢哋消磁當叉電

唔小心嗰啲可以唔計嘅 真係摸就唔好喇
如果下下防住防住又好似好誇張咁
最緊要都係養成消磁好習慣
如果要咁大包圍 又唔想戴幾條鏈
都係超7嫁喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞