IG shop 韓國貨源

1001 回覆
918 Like 16 Dislike
韓網abc風就推介mixxmix cheezoo
or你直接上brandy melville/princess polly/外國網搵
不過而家唔知疫情會唔會delay shipping

我喺呢間買 折完$254
有無日系女裝推薦
ig shop嘅話allforone好似係入日系衫多 但我未買過
日本網站我就唔清楚 等其他絲打答
唔該哂
想問好耐究竟佢地係真bm定淘寶抄款見佢啲款好多係bm但個價錢又平過真bm好多 仲有埋自己吊牌
唔係啩 竟然係淘寶貨 有人話過佢哋啲質量好差 不過估唔到竟然仲夠膽賣淘寶貨 push 究竟邊度可以買到啲真歐美style 唔係佢哋啲淘寶貨 質量又好啲㗎
買過一次gogosing
等左14日都唔發貨
Line搵客服幾日先覆
仲要一嚟就叫我退款,完全冇話要出貨
淨係叫我等等等
呢間永久blacklisted
知咩事 
就係呢件!!我記得bm有呢款但點都冇咁平 下面有人問係咪bm佢哋又冇正面答其實佢仲有好多款係抄bm款 但一睇個價就知唔係
無知一問 咩係bm
我同你完全相反,經驗幾好
星期二落單 星期六收貨
我有少少嚇親,永久錄用
佢哋肯定係淘寶貨啦冇可能買得咁平
我寧願俾貴啲 搵bm代購算
淘寶好多bm抄款 講緊30-40一件
Bm有呢款 不過唔係crop top
長少少 無留意開會俾佢地呃左
brandy melville
Strange room食水先深 我見好多韓國店都冇佢咁貴但又好多盲粉撐佢地

不過佢present 出黎個feel同其他店真係差好多
之前見過同一件 其他鋪影出黎係勁普通
件衫實物係唔差既 但突顯唔到件野有咩細節/吸引既特別位
所以都係睇佢地點襯 如果真係買既話會搵吓其他鋪有冇
有間韓網叫cherrykoko
質地好過gogosing, souyonara, 66girls呢d
當然定價都貴少少
想買斯文款/番工衫都可以上cherrykoko買
暫時好似冇咩igshop賣佢d衫
佢有冇freeshipping黎香港啊?睇唔明韓文
呢間gmarket 都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞