IG shop 韓國貨源

1001 回覆
918 Like 16 Dislike
想請教 見到韓國好多gel polish 網,其實係咪都可以集運到
例如http://m.nssho.com/product/detail.html?product_no=339&cate_no=85&display_group=1

因為真係平香港好多,又唔駛淘寶
我都係!有時睇中咗啲衫但個價錢真係好貴
間野係炮台山pause it對面個商場,但個名我就唔記得因為都係排隊食野個陣咁啱行過個邊
Pause it對住個個門口入應該就搵到,不過間野有啲細,佢外面門口有放少少植物

淨係搵到右邊嗰件airyisland有
但係韓網未搵到

Reopen 不了 店主串77又拖貨
唔識用Gmarket 淨係識台灣集運寄去香港
gmarket開個account,填屋企地址就得
Checkout shipping果度記得要簡返SF(ems貴好多)
咁SF大概幾錢運費左右如果就咁寄對鞋?
應該10000won內 有時做sales運費會平點
睇返佢estimate 幾重。
你加入購物單會睇到幾錢 好似下圖咁樣
gmarket好易用
你喺唔同嘅舖頭買完佢幫你集運埋寄香港
喺韓國買過 唔好著 正常碼 重點係 made in china
Gmarket好似好少款,可以試下用台灣官網,不過啲價會全部貴左
咁有冇咩好著既推介
我著開sidebyside ig shop既鞋
全部都真皮 無試過刮腳
有d特別款 但就499一對 會員9折
著到好耐 所以我覺得錢係值既
衫我就無買呢間 覺得貴同蝦人著
只推鞋
真係食水勁深
之前太傻無睇開其他ig shop
喺sr洗左好多錢
其中一條連身裙同top
啲料完全同我想像中唔同
400幾蚊洗左一次已經wer左
而家睇其他鋪頭都有賣一樣既野
只不過佢地啲想影得靚啲就賣貴好多
Lm
不過佢個度都叫有得上去試
勁多ig shop就算有門市都冇得俾客試
同埋講真佢地係影得靚既
同一件 我睇其他鋪唔會想買/覺得有咩特別
佢地個present真係做得幾好同幾仔細

有冇絲打知呢條褲邊度有搵匀韓網唔見有 又唔見其他igshop有賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞