IG shop 韓國貨源

1001 回覆
918 Like 16 Dislike
我見allforone有賣而件
仲幫襯reopen
Kiki食水深到嘔
之前睇中條格仔裙
316 200
Hydrangea.co 238
Littleone248
Kiki賣成328但d妹妹勁有錢 之前上過去都好多人幫襯佢
Airyisland 好似之前有賣 但睇落件衫好似偏細唔好幫襯reopen 又拖貨 店主又del cm d model又黑人憎不了
Kikico 一定係溝貨賣 食水好撚深
一兩年前我係花園街啲細鋪買左件卡其色通花外搭背心
當時賣$159 個tag係Made in china 花園街啲鋪頭多數都大陸入貨
後尾上kikico睇 搵到件一模一樣 質地/tag 都係一樣
佢賣到$3xx
kindle bar!
damn 原來如此
以前有買開二百幾300都覺得合理
依家佢起跳五百幾真係買唔落手
你見佢Display都起毛就知咩料
Codibook超慢,我買長袖衫,送到黎已經夏天
搞到冇着過
有無人知啲ig shop成日賣嘅benu/co. 呢啲牌子可以點樣買到
想知呢件
想知double v
D衫勁靚好女神
lm想知
佢啲款真係其他舖搵唔到又冇實體店
呢間岀名黑店 咁都唔知?
之前先賣完黑心口罩 個老細仲要性騷擾女員工
用過codibook,款唔算超多,但價錢真係幾平,不過可能係最近物流慢,都等左17日先到
其實如果啲ig shop有實體店,佢markup多啲都合理,如果覺得貴就去其他地方買,但又唔好話人地呃人,明買明賣,決定權係消費者手上
建議大家可以follow906,withyoon,commonunique呢啲韓國舖頭,真係多好多款,而且好多新igshop偷佢地圖扮自己親自係韓國,睇得多就會知邊幾間係偷圖,我一定唔會買偷圖嗰啲,怕佢地其實淘寶入貨
買過一次 啲衫睇佢啲相就靚
有件白色交叉領衫質地麻麻 個tag又似淘寶貨
Search 淘寶真係揾到一模一樣囉
淘寶廿幾蚊佢賣百幾二百蚊
另一件又係睇相好靚 雪紡咁嘅質地
送到嚟一拎上手 薄到透曬光
唔係普通透 係直頭好似紙咁薄
我唔係話佢一定係淘寶 因為佢有啲貨係會標明[KR]
個人覺得好似我上面講嗰件無標明嗰啲
貨源就真係唔清楚啦
但係我自己就一定唔會再幫襯
佢唔係好貴但都完全唔值
買過1次Codibook ,3件入面有2件都唔得,可能我黑仔
買過2件,我一個星期就收到貨,靚係靚不過d料唔值呢個價,可以平少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞