[retake jj]2020全職廢青表示好想返工:( (4)

714 回覆
5 Like 5 Dislike
好似會用原本marker加appeal完嘅marker分數
嘅平均分嚟做最尾分卷個分 (?)
我science兩科都3左
我係545433 bio Phy
我想讀nursing多少少
所以會放CU SCIENCE係A2 謝謝妳
樓豬
econ bafs geog
只求ugc degree
appeal會再換兩個marker改卷 叫m1m2先
當m1 m2差好遠
差太遠就會有r3
睇r3個分近邊個
近m1就take m1+r3除2 m2都一樣
而我個陣好似係低分個個+r3
樓主你接我捧啦,祝你入到ot,幫下年嘅人比下意見
第一眼睇 八大bbq應該不成問題?
當你係商科人先
去睇下city商學院有冇科meet到lq 有就擺a1
a2/3放lingu/edu個啲
假膠黎
希望
我都出門去食早餐了
食完返黎再幫佢地睇
如果你要搏
兩個都放cu好啲
作為hku過來人 我就覺得機會唔大

HKU nursing
Cu science
唉 好想入nursing
再唔係努力啲讀書搏下trans u
nursing唔清楚
但我識近兩年都有人係ugc trans ugc入到hku (利申返唔係medic fac)
呢個可能都係一個可以考慮既plan 不過感覺難度同asso爆4差唔遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞