[retake jj]2020全職廢青表示好想返工:( (4)

714 回覆
5 Like 5 Dislike
港大都想 乞嗰位得唔得

真係要appeal
我上年appeal作文
唔同marker個分差係大過10分
(雖然最後分卷grade冇升)
我science 3左
cu chinese studies好似lq 21分
hku就應該冇
Cu public health , science
HKU science 呢3科得唔得
我唔係中文人
仲想講cu engine 20分入到
不過咁既話入到盞辛苦
Cu engine轉唔轉到其他科
入到CU再internal transfer得唔得
過到海就係神仙
比心機reg啲好grade大通 pe
year1既major course應該唔會好多
搏下trans其他major
呢個係cu獨有既優勢 唔好浪費
就唔係話冇既
可能係engine->bme 或者science related既野多啲囉
相信你都唔想比science再折磨?
請問下CU轉唔同學系都可以?我想跳樓 retake re到我咁樣
我可唔可以放HKU NURSING係A1
想問下唔同faculty都可以?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞