[retake jj]2020全職廢青表示好想返工:( (4)

714 回覆
5 Like 5 Dislike
個個濕鳩table應該係假既
上年已經踢爆左 係用2018個min再project落新計分制度
今年我個科好似都係用min(因為我上年入hku個分係)
我估其他科都係
所以都係好危險係唔係?咁我去讀asso
係啊中大啊
想讀返Nursing其實
想入中大都係想轉返去nursing 所以我應該我要asso博上去 我認我垃圾
如果學費唔係問題既話都係一個選擇
dse 21分 讀asso應該能力係夠 如果你付出正常努力既話
我試下謝謝妳
我會比心機啊
做太空人了!
唔啦 哈哈 好想做大學生 所以後門狗is me
只限a1
睇佢想放中大中研定呢個
我話用min計係危險係因為呢個分有機會係運動員/校長推薦之下出既conditional offer 而條友meet到 就入左
A1 HKU NURSING !
A2 Cu Public health
A3 6901?
真心可以放CU SCIENCE ?
我都好想入啊
health studies
比心機啲追gpa 分分鐘ot都有得你讀
見隔離database今年又派左一個
唔記得有冇睇錯
dse19分 但四個sem cgpa 4.12
A1 HKU nursing
A2 Cu science
A3 6901 咁樣得唔得?
B1 Cu public health
跟住唔放了
今次retake都算成功 真心多謝咁多位巴絲一路陪伴
如果呢幾日有咩排jupas/計分問題都可以放上黎傾下
小妹一定盡力幫返大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞