[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(26)成班歐洲人

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

仆街打唔蠃極級, 我冰主同土妹都係得3隻 無得NV, 攪到唔夠dps 打
清唔清到堆頭2 wave 啲卒
有無マダム・エーデル?我都係用佢 + 熊仔儘量引閃慢慢磨
清到, 我用雷根1.0 打 石器時代角, 好心營運強制用角色打都唔好比d 2~3年前既角來打啦, 補要用白魔cls
用16妹一砲打死最尾個隻龍
最煩係頭2wave. 唔知點解會即死, 要裝火雀復活, 裝埋女神幻獸回復HP
debuff左一野先扣百幾, 集中續隻殺應該只係時間問題
用白魔真心都覺cls
要特登升升 16妹 同大媽
1隻都冇, 都唔知係咪好彩
16妹打DV冰關一定會出, 之前自選左
16 妹可以一炮ko 咁堅?
不過要第2turn
24000威力加二刀極意
降防加攻大砲x2 其他人土chain俾佢

之前FF7第一轉出個陣開過acc玩過, 之後停左, 7日前開新Acc重新上路, 望有ching有位可以加小弟
你滿左, 加我368384184

之前FF7第一轉出個陣開過acc玩過, 之後停左, 7日前開新Acc重新上路, 望有ching有位可以加小弟
你滿左, 加我358384184
咁隻冰主值唔值得用自選拎stm
之前柒咗,3缺1有隻變咗碎片
8隻個啲都唔知拎第2件STM, 定係等NV換碎好, 等又唔知等到幾時
added, 感謝ching
缺打手同武器就自選拎STM
25碎可以NV覺醒,唔會晒.
我就時間太短,留力留資源等下個NV角,而家勁缺晶石升技,打12武器都係打得死3隻,降臨一遇唔食物攻又打唔過

加左 但你無打到個新手任務? 打完果個都即刻100rank
終於打完極級, 但張5星卷又出垃圾
唔知喺邊個位,不過想慢慢升唔想浪費升Rank啲體力,主線打爆第一個故事,拎哂巴哈等進哂2/3星先,陸行鳥緊希望一個月內儲到部分TM,STM同TM就留俾7星/NV角食,好多野要換,回避裝備都未齊
係喎 dv佢關左無得打 未打晒咁點算
應該會推遲,唔會好似arena 咁當第一咁荀卦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞