[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(26)成班歐洲人

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
wotv始終無咁好玩, ffbe都仲叫做到下
Wotv 真係冇乜野玩,唯一價值就係睇故事,不過故事越拖越慢
每日打5場arena而家排1800
入面又係原創人, 叫座力始終無咁高
最仆街係,擺明唔係合作既FF 角色去到wotv 變左合作pool, 焗人半個月內課幾萬石返黎升到99,升唔到就變垃圾可以拜拜
排頭位個堆人唔知而家龍尾咁短,仲重課緊升lv,其實冇乜人同佢地爭
重點係排頭位券都冇張,得啲垃圾,搵鬼玩
真係無人玩係抵撚死
加加埋埋材料好似要幾千粒係咪有排打?
新手黎講都係
好似6 7 星已經16x魔力
另外有支16x 真降臨打返黎,你可能已經拎左
真降後期仲有支180
主要係等佢開DV

想知呢關要點打跟佢指示秒左下面嗰隻,但第3turn都殺唔到另外嗰隻,要用咩技先秒到另外一隻?
on9落debuff要4turn,唔落反而3turn
btw已過
終於再儲返到5000石, 未打哂1st story, 打埋2nd story再計埋升rank就差唔多 11000左右, 留下個pool, 今晚返去買Pack B 同C 各一set支持下先
有冇巴打諗住arena 衝2000
暫時排600內,衝緊,用Story升lv 再重複打
升唔到rank,爆石打
target 10000 only
seem very hard already...
冇開一個月
比四鬥星食左粒STM拎左支用住先
+172 魔力 附加技能+魔攻50% (装備時「賢者の友の名」発動)
如果有新NV就好,STM +184

https://altema.jp/ffbe/buki/641
教下我點打 pls
呢支我都啱啱拎左,強化一黎就出完美
第1turnファイサリス上buff
第2turn 4連技秒sakura
第3turn 駁turn秒ニコル

唔洗落debuff
我個支未強化個人已經上 下 400%,咁我係咪可以全要HP ?
KO
依家差呢兩關唔識打⋯

差呢2關未打到
一陣試下先
實戰個陣可以裝少件魔力up技能裝killer 或者其他野
因為本身支野已經有50%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞