[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(26)成班歐洲人

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
佢招debuff 係咪好似得一turn?
佢一腳踢可以多個位放多隻打手
3定4 turn ,冇留意,反正1 turn 秒
想問你d幻獸隻隻60咁勁其實啲料點打返黎
冇得刷,只代表玩左好耐
我決定衝晒主線先補返d村莊任
打打下主線又要返去某島刷怪/材料真係好煩
呢期3隻魔攻NV其實勁唔勁?
我飛曬村莊任
打曬3季主線應該差唔多有20萬石
其實我玩左個幾月nv cloud果期入坑, 依家先un lock左4隻幻獸
條路好遙遠好彩呢排要刷既都刷晒,可以專心衝主線
我同你同一時期入, NV CLOUD 最後6日先開始
不過已經打曬石抽埋
又送件吸引衫
又有超信送 正
有fd送左有隻ac克勞德既帳俾我 不過正係得呢隻人 0進度無玩過 完全新手唔知點玩 有無巴打教下路
你想點玩法?
仲未攞哂
諗緊用3000石買魔人定櫻50欠片,等遲啲多超信卷先升NV,但而家唔打定章升技又好似哂9氣

兩隻都上到7星,未試過打50體個關,輸左好似好肉痛

btw今晚打埋Story 拎石同賺體衝Arena先
櫻唔抵拎
咁都係留返啲石等FF 4/5/6/8/13/15 自己喜愛既角升NV先all in
仲有送好多活動道具,岩我呢啲新人
魔菲可以自選,可以睇下月尾咩nv先算
yes,等下先,今日忍唔住5000石抽中レナ再自選升7星,續戰力即刻提升
而家爭壁未齊,全部6星

得FFV 阿伯,レイン(覚醒せし力), 聖砦シャルロット

諗緊升邊隻上去,前兩隻可以換卷,後就要食All輝石,仲未決定到
唔需要特別升物坦,好多關卡都唔使用
魔坦比較重要
Btw 阿伯6星都可以夠用 有百閃就得
魔坦既話升邊隻好,無聖騎既話
好似唔夠百閃

Van把超信劍30 自身10 Van TM 20 光耀 25

得85 等緊10面個信賴先夠做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞