[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 2

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
city有人打黎問收唔收到interview

屌以為廣告電話
接聽左然後收佢線

岩岩都收到

+1

me2

Me3

唔好再俾假希望我啦

岩岩都收到

+1

me2

Me3

唔好再俾假希望我啦

上年我知道自己無得in,已經開始搵定相關既工做
同埋plan下未來如果gap year 點打算

你都快d諗下未來點行好 頹都無乜意思
你地全部都係year2 ?

我係

Gap year

Year1 問既野同year2係咪會唔同架 有冇人知

利申yr1

我都係year 1
其實各位有interview既係咪都係過3

屌以為廣告電話
接聽左然後收佢線

係咪3442?

Yes

NO

岩岩都收到

+1

me2

Me3

唔好再俾假希望我啦

上年我知道自己無得in,已經開始搵定相關既工做
同埋plan下未來如果gap year 點打算

你都快d諗下未來點行好 頹都無乜意思

我仲有IM,只許成功不許失敗
Between 多謝你鼓勵[black] [/black]
ais offer god
ppp offer god

yes

NO

NO

你IN咩先

頂頭先唔知點解個APP神神地顯示唔到我打左乜
我唔過3都有, sem3 CGPA 2.9
有冇design人分享下 BU VA 同 City CM 你地會點二揀一?
有冇design人分享下 BU VA 同 City CM 你地會點二揀一?

cm 其實同真正純design係兩回事喎

如果係咁,咁我交個portfo比佢入面好多graphic野咁係咪就係我收皮既原因?

如果係咁,咁我交個portfo比佢入面好多graphic野咁係咪就係我收皮既原因?

不如你諗下自己想讀design定creative media先?

我自己有放paintingx2 影相 drawing graphic 3D 有interview
哇我宜家先得閒上下網,見到巴打話出左interview我即刻狗衝去email睇,有interview好感動 (雖然未知入唔入到 )

恭喜各位收到interview既巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞