[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 2

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
city CM仲未有interview係咪正常?

同問

未出呀 應該過幾日啦
好正常 上年都係呢個時間
臨訓要拜...
PolyU ADV offer god
啱啱in完dm 覺得人生已完

我都覺

我當年都係咁諗
工都搵埋,之後8月收左我
個時心諗 屌 早d通知啦

當時你排first choice 定second choice
Poly Social design offer god

巴打剩係報左social design?
Poly Social Design究竟幾時出

Notification of offer will be announced at Study@PolyU subsequently every Thursday from End of April 2017 onwards.
重有 3日 唔計今日
同求cm interview啊 等左成個月都無回音 依加好驚
啱啱in完dm 覺得人生已完

我都覺

我當年都係咁諗
工都搵埋,之後8月收左我
個時心諗 屌 早d通知啦

下要等到8月架?

我都報左 都未收到interview

唔係 我係cccu 我無咩聽到人地提起嶺南呢科
所以唔太清楚
知自己唔夠人爭 求定poly social design n手飯
知自己唔夠人爭 求定poly social design n手飯

真心一問 咩叫n手飯??

人地收到offer reject咗 然後派俾啲waiting list嘅人 咪叫n手飯

人地收到offer reject咗 然後派俾啲waiting list嘅人 咪叫n手飯

原來係咁
不過真係有人會REJECT咩
去報個D大部分都係有心報/讀
其實有幾可會REJECT

原來係咁
不過真係有人會REJECT咩
去報個D大部分都係有心報/讀
其實有幾可會REJECT

有個更好嘅offer咪會reject囉
Polyu cd offer god
呢幾日真係好煎熬
一方面等緊poly offer
一方面又要趕final
真係好想停低手頭上既野望住個鐘等出offer
dse放榜都無咁緊張

Between再大力拜一拜polyu adv offer god

所以唔太清楚

CIMP ?
訓前拜一拜...
PolyU ADV offer god

所以唔太清楚

CIMP ?

唔係 aadvd

所以唔太清楚

CIMP ?

唔係 aadvd

我都係aadvd不過 year1 仲做緊animation
btw 拜一拜先
polyu eid offer god
Cm
岩岩school of design打黎話我英文5過3 我話會報ielts
問佢可唔可以暑假俾證明佢 佢咩都話唔清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞