[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 2

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
收到poly offer 終於入到 喊出黎
果然傳聞無edit制有offer係真
多謝offer god
我會好好比心機讀書

Social design???恭喜
有冇人報四大收到呀?
GG
多謝offer god
我會好好比心機讀書

喊緊 無edit制有offer係真
但要比2萬幾留位

無edit 無offer 點睇
多謝offer god
我會好好比心機讀書

Social design???恭喜
有冇人報四大收到呀?

多謝offer god
我會好好比心機讀書

但要比2萬幾留位

巴打有無上poly個system睇
多謝offer god
我會好好比心機讀書

但要比2萬幾留位

唔係email?
有無人報左social design 收到offer
有冇其他巴絲有poly其他 design offer?想知係同日派定點
可啊可以cap黎睇睇有offer會點
多謝offer god
我會好好比心機讀書

但要比2萬幾留位

唔係email?

睇poly 個網會準d 我都未收到email
多謝offer god
我會好好比心機讀書

但要比2萬幾留位

唔係email?

我都冇EMAIL 入SYSTEM睇
可啊可以cap黎睇睇有offer會點

多謝offer god
我會好好比心機讀書

但要比2萬幾留位

唔係email?

我都冇EMAIL 入SYSTEM睇

!!!! 有呀!!!!

想講得幾日時間比第一期錢
Application being considered係咪玩完
有冇人已ACCEPT OFFER 搵social design同學
有冇人係4大design 有offer?
有冇人係4大design 有offer?

覺得4大唔係今日派

我地相認吧同學
未接受到....
Application being considered
有冇人知會apply grant loan係咪都要比左錢先?
定聽日打去office問準d
Application being considered係咪玩完

我同你一樣沒Offer
不過講真, Desgin真係唔太睇重學歷
好同poly師兄都同我出到嚟做野一工同我地d hd仔一樣
而且路唔係得一條呀嘛
睇開d啦

我地相認吧同學

同學仔
btw 依科收幾多人?

我同你一樣沒Offer
不過講真, Desgin真係唔太睇重學歷
好同poly師兄都同我出到嚟做野人工同我地d hd仔一樣
而且路唔係得一條呀嘛
睇開d啦
今日唔係4大 應該下星期出 希望各位有offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞