[Non-Jupas]17-18年度 Design&VA Non-Jupas交流區 2

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
有無人報左social design 收到offer

想講得幾日時間比第一期錢

我地相認吧同學

冇pm 本身下個禮拜要in IM 直頭SYSTEM show offer to other

我地相認吧同學

同學仔
btw 依科收幾多人?

好似30
想問有無巴絲收到CD offer..........
好似未見有人講收到四大
寧願直接話我知係咪無 而家唔上唔落

我地相認吧同學

同學仔
btw 依科收幾多人?

好似24個
今日唔係4大 應該下星期出 希望各位有offer

原來四大唔係今日 尚存一絲希望
有冇人開gp相認

我地相認吧同學

冇pm 本身下個禮拜要in IM 直頭SYSTEM show offer to other

姐係比左social design 就無IM?

驚到想死

我地相認吧同學

我估係 見佢咁寫Your application to other programme choices will NOT be further considered whether you accept the offer or not.
原本仲有諗過有得揀 不過有OFFER已經

驚到想死

下星期希望有 請不要消失希望
Social design嘅可唔可以分享下心得?
下年準備再戰
- Creative Personal Statement
- Portfolio
- Interview
收到poly offer 終於入到 喊出黎
果然傳聞無edit制有offer係真
多謝offer god
我會好好比心機讀書

喊緊 無edit制有offer係真
但要比2萬幾留位

無edit 無offer 點睇

巴打有無上poly個system睇

唔係email?

我都冇EMAIL 入SYSTEM睇

!!!! 有呀!!!!

巴打都係social design?
終於有EMAIL 有EMAIL加SYSTEM 個心定哂
有冇人開gp相認

telegram?
有冇人開gp相認

telegram?

係 本身想開但唔係幾識用
四大有機下星期出
有冇人開gp相認

telegram?

比個名我

我地相認吧同學

我估係 見佢咁寫Your application to other programme choices will NOT be further considered whether you accept the offer or not.
原本仲有諗過有得揀 不過有OFFER已經

恭喜你終於入到
有冇人開gp相認

telegram?

比個名我

上次有入gp 岩岩開左見到入面都有人收offer
定係絲打你黎?
有冇人開gp相認

telegram?

比個名我

定係絲打你黎?

係我
有冇人開gp相認

telegram?

比個名我

定係絲打你黎?

有無人知 poly ugc top up可唔可以住hall嗰啲?
有冇人開gp相認

telegram?

比個名我

定係絲打你黎?

直接搵我啦 我唔知你邊個
有冇人開gp相認

telegram?

比個名我

定係絲打你黎?

直接搵我啦 我唔知你邊個

Add左
冇 仲係Application being considered
四大係指poly ADV EID CD Product?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞