美國示威有直播睇

427 回覆
107 Like 8 Dislike
好似中共咁明明咩都唔攪腥港人已經收晒皮唔敢反抗,但死都要推惡法出黎強姦腥港人,警告佢地中共唔好恰咁?
告咗啦喎
5毛
真心唔好咁on9
法律上同政策上一早已經平晒權
剩返嘅就係人心上嘅racist

首先你要知點解啲人會racist
因為你13%人口犯咗50%嘅犯罪率啊
咁怪得邊個啊老細

根源問題係黑人犯罪率
即係要由教育佢哋開始做起
例子呢 又係到老屈 美國不知幾多左膠
明尼蘇達 左膠州黎
班黑人同班叫人唔好歧視支那人既支那人有乜分別
本身周街屙屎比人歧視 好左少少又復發 跟住又叫你唔好歧視
黑人同支那人差唔多 好果D真係少數
其實racist真係好難解決
鬼唔知黑人都有好人咩
但你哋害群之馬佔大多數嘅時候
你唔係怪返堆害群之馬反而怪其他人歧視你
真係on99

從來無人正視過呢個問題
一提黑人犯罪率就話人係racist唔比人去解決
咁歧視黑人呢個問題100年都唔會解決到
一大原因係槍械法,但係又同獨立宣言抵觸
死症咁
無槍的話只會更嚴重
黑警死全家
其實全世紀都有,中國只係鎮壓都唔敢反抗,好似新疆同西藏咁
.
第一,無民主嘅地方改革成民主大多有外力支持;法國,美國,台灣同中國民主化時到受外國/力支持。所以無民主嘅地方受外力介入絕對唔係少數。
第二,我幾時過白警啊?我話有黑人警察打示威者,亦有白人參與示威,你用白人黑人區分警隊(政府)同示威者係咪有問題啊?你都識講立場一致啦,三權無立場嫁咩,咁美國政府對付中國,法院係咪要反對先證明到三權分立啊美國社會歧視問題點用行政命令解決?定係你想講總統用行政命令干預法庭?法庭,國會同政府之關係你都分唔清?法庭審咗無罪政府出咩聲啊?你知唔知咩叫三權分立,我咪話美國政府解決唔到囉,解決唔到同歧視差好遠喎,你混為一談居心何在?
第三,人哋同情你同為自己利益先幫香港口炸。依家香港人影響到人哋乜嘢啊,無主權你叫得到外國政府改革,彩你都有尾啦有主權先係國際事務有話語權,我哋有無主權啊?無,咁咪攞咗主權先,咁我哋就影響力啦,到時出聲咪有啲用囉。你又老屈我唔出聲,我就話吠人嘅狗唔咬人,咬人嘅狗唔吠人,主權都無想影響外國,人哋當你狗吠炸。
1. 你話無民主介入人地就無問題 但係後面話無主權唔好介入人地
有民主又無主權姐係點
2. 殺警台漢判無罪惹爭議 蔡英文支持檢方上訴 台灣係你眼中原來唔係民主國家?
3. 如果影響唔到 咁你唔好阻止人地做啦 反正都影響唔到 定係你驚影響到自己利益所以叫人唔好出聲?
Oakland
再落去 應該都唔得閒幫香港呢邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞