美國示威有直播睇

427 回覆
107 Like 8 Dislike
屌那星 早知唔覆 嘥9我時間
都係奉勸連登仔睇返1992年洛杉磯暴動先,唔好跟車太貼
好想去撐侵侵 香港人欠佢太多
只係射幾粒TG, 又冇追住人打同拉

同埋o的TG唔知係咪威力好低, 附近路人冇乜反應
美國警暴問題嚴重,i cant breathe條片只係冰山一角
可能每分每秒都發生緊警暴,只不過冇曝光
佢地係想改革個制度
拉左告左👮🏿‍♂️,其實可以停下示威渦
美國示威係唔駛重裝個個影哂全相
係香港一早輕鬆睇片拉哂非法集結
The Minneapolis Department of Public Safety said on its official Twitter account that 350 troopers are near the city's 5th precinct to clear the area and enforce curfew.

It comes after a number of protesters earlier ignored calls from police and state officials to return to their homes after an 8 p.m. curfew was established for the weekend in Minneapolis and Saint Paul.

Minnesota Gov. Tim Walz called for residents to obey the curfew.
咁佢地訴求係咩先 我地香港本身不嬲講緊政府回應哂五大訴求就唔會再出黎 人地黑人係咪有其他訴求先 人拉左 警局解散 係咪重有其他訴求我地唔知所以繼續出黎打劫燒鋪?
屌堊下威又射tg
美國有冇非法集結呢d 戇鳩罪?
香港有告過👮🏿‍♂️?
6月肯撤回加告👮🏿‍♂️,你估會有6月之後既事
教佢地捉鬼啦
我覺得會 香港唔係得黑警呢一個問題
係成政府同制度都有問題
612,柒婆撤回加查👮🏿‍♂️既話,
今日個個返深圳飲飲食食既機會大d
雪糕筒笠住TG
We connect
懷疑officer收咗中共錢整死個黑人
等潛伏喺美國嘅暴徒搞事
吸引埋啲左膠出嚟示威
Trump唔係撐警
佢係屌有班人借今次出黎搶野燒野
換轉香港即係我地爭取緊五大訴求示威
突然有班省港奇兵出黎搶金行
仲唔明我介紹你睇
2018年3月 殺完人再係驗屍報告做假
2015年黑人在街頭被多名警察開槍射殺
2016年兩天內第二名黑人遭白人警察槍殺

仲有好多好多廢事搵 根本黑人受盡打壓 制度入面點玩都輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞