Virtual Youtubers討論區(18)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
我聽就無乜野
留言好似有人打過コロナ
唔知關唔關事
玩meme 玩過火
一係meth 出事
一係incest(近親相姦) 出事
同會長玩meme 分分鐘同佢一樣探一個星期監
復活咗
好似無事
774島村搞個兩次minecraft運動會又幾好睇
兩個件衫又幾襯

好睇想ポン子同sunfactory ノム合作
合作過
大亂闘個次唔多夠
唔係好啱佢地style
被ban了
.evil
講起唱歌,EMMA
https://www.youtube.com/watch?v=yCtCM1Unnlo&list=PLEY5JT54Evirkc-AwR1qJQa7ILQvEsGyO&index=7
出埋翻唱碟但可惜已經停止活動
佢好多首都好聽,團隊mix又mix得好,不過

本日23時から、#緑仙禊祭り
緑仙「が」笑ったら即Vtuber引退

アンチ(?)のネタで緑仙が笑うはずない!
笑ったら緑仙には即Vtuberを引退して頂きます!

https://www.youtube.com/watch?v=vUqk0IeIMaU
終於有詳情
如果本身都有啲日文基礎嘅話可以睇nico 同youtube 啲剪輯,好多都有加日文字幕,有唔識咪查下囉google,唔駛睇B站啲濕鳩剪輯
仲有台灣啲討論版都可以睇,有啲fans會整推薦文總結下啲事跡
睇得越耐自自然然會明多好多 vtuber唔似動畫對白咁生硬
好多時講嘢都係日常用語 對學聽日文幾有幫助
好想2434整多d大型聯動 咩咩大賽黎睇下
好似以前mc同ark呢d多互動嘅驚先多野睇
睇得出好多活動比武肺搞到冇左
有時好多人既活動係去studio做staff幫手搞obs
因為早幾日有人講 同埋燒肉果次反應都ok パトラ就話試下
有無人仲記得くるみ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞