Virtual Youtubers討論區(18)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
我聽得最清楚就係堆粗口
睇返PEKORA前幾日聯動打麻雀個楠栞桜 好似邊到聽過把聲咁
搵下搵下發現幾似偶像部個TAMA 以前都有追佢同睇偶像部
點知家下成個死水咁 明明之前我仲見偶像像人氣壓過2434咁
家下變左HOLOLIVE 天下咁幾意外
內部分裂,大家搲爛面,自私一面盡露

再bin C
而家只希望栞桜可以sub快啲過到垃圾羊

永遠支持栞桜

新果集輝夜姬
Wixoss彩虹果兩盒limited pack送到黎
中左物部 怪盜 魔使 inui同2包ange
有冇人中左gibara有多想放/同我換
己經係上年既事可以睇下post頭
岩岩拎完,6包都唔中ange
今次WXK-P11個特典係咩黎?
冇重覆真好
係ptt睇到話咩老任改左實況規約
會唔會搞到熊貓人又退社
唔係傾掂數咩?
你睇清楚個規約先之前任天堂話比個人,但冇話比團體開收益
所以彩虹好耐任天堂既game都冇開收益,應該係穩陣起見
當年笹引退果時係唔入ncp播都冇得你播入左就抽你3成
而家就係公佈左4間公司玩任記既game可以收益化
順便一提pkm好似仲未知,因為pkm 版權好似唔只得任記有
有,幼女
https://www.youtube.com/watch?v=Otq4c4BVss0
【ドリクラGOGO】酒!女!金【#赤髪JK美少女アンマリ】
畫質同AR效果幾正
AR技術真係幾勁
其實VTUBER 可以出多啲AR商品
記得暫時好似只係得一兩位出過AR 卡

https://www.youtube.com/watch?v=z0AWG-dZ1Ek
開新路線又要請人
家下3D都大排長龍
楠栞而家都13萬follow啦,一兩個月之內應該過到めめめ

カルロ・ピノ 7萬6
花京院ちえり 8萬9
もこ田めめめ 14萬8

鞭屍三人組,睇返過去自己做左啲乜,再望下今日既處境
係咪重係覺得自己嬴左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞