Virtual Youtubers討論區(18)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
係 有料個班係會長派 你見我栞訂閲飛升 遲啲3D一定完爆.evil
之前好少睇會長
轉生後發覺原來佢都幾好笑
同印象中好文靜嘅型像唔同
個次開汽水個段好笑
一開汽水狂噴出黎,倒瀉哂落keyboard到
佢同佢母親玩Asmr好好笑 仲有之前同Peko打牌笑到仆街
一講peko
佢把死人笑聲係腦海係咁loop
成日覺得peko日常生活都會戒唔到做v個時講野嘅習慣
照係每句最後加”peko”
我覺得呢幾個都唔算會長派,頂多算中立
睇返當日夜櫻走果陣佢地咩反應就知

雙葉同イオリ都差唔多,講既野冇偏向其中一邊,甚至令人覺到去到最後都唔知道發生緊咩事
金剛就係寫左一篇好完美咁唔得失任何一邊,比人話係唔符合智商反而似係政治家寫出黎
BOSS就唔太記得,我印象中算係偏向鞭屍三人組果邊,所以果陣都幾失望
https://www.youtube.com/watch?v=t90oucskIuw
做緊玩自己
早兩日輸左麻雀要比條kiss聲mea,點解會變到咁
https://www.youtube.com/watch?v=t90oucskIuw
做乜玩自己
早兩日輸左麻雀要比條kiss聲mea,點解會變到咁
同以前d偶像宅一樣
追個偶像要佢維持清純玉女形象 , 唔鍾意d俗氣藝人痴埋去佢地偶像
風紀 雙葉一定表咗態

金剛大和就冇得失兩面中立
即係同有啲fans要vtuber唔可以拍拖一樣,一定要永遠處女
上次如果冇佢同團長平行玩
團長個幾次fail應該會頂唔順收台算
佢之前話盡量今個月會過關
上次初見都去到7成幾
老師同楠栞櫻咁多合作仲睇evil.果d點會鐘意佢
佢地係覺得會長單野係佢破壞左idol部
留得係度既正常人應該都心淡,evil.營運仲成日推,三巨頭🐑🍒🐜,由其係🐑真係廢到極,
完全唔係帶領一個箱既人
https://youtu.be/T2knHeLZQ9U
希望岩永無事
あくあ係咪仲有排過冷河
都真係冇咩好做
只可以等
發覺佢係開荒牛黎當年一開始搞1期係佢幫手,之後到gamer係佢負責,而家玩真人又係佢負責
湊あくあ イベント準備中
@minatoaqua
唔講唔覺
一講又好似近排live頻率低咗
佢發生咩事?
令我諗起原fans カルロスピノ啲片講🐑成日汁人口水尾又dead air
彩虹博士(葉加瀬冬雪)平時打機係廢少少姐
點解大部份人成日都話佢智障
連k島 +18圖大部份都係畫佢訓覺個時俾人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞