手足勿衝動,案底留一世。

350 回覆
1150 Like 310 Dislike
口廿大,人弓火 日弓一廿 心 卜火戈山 女弓木。
Waai6
Waa6
手足要全身而退呀
d 行動文宣都唔知邊個出
山山 口大一 十木?金弓大手 竹水月廿 口十戈十 十一?卜廿竹山 口一竹口 女口 人一弓口?
樓主講得啱,叫人衝打火魔既可能歎緊早餐既鍵盤戰士嚟,做之前真係要念吓承擔到後果先
政府廣告都開post
案底咪案底,我地爛命一條
諗清楚就好
哩啲先係五毛
18區開花啦,趁全部防暴係金鐘。佢要開得成會去邊都開到通過到。過到嘅機會係100%,你以為佢仲會好似612同71咁比你玩?
要返工呀,唔夠人
放工開佢老母
哩個都係其中一點,聽日局勢已經唔係612,612有出過都知,當時大家同警察好近,但都冇而家咁仇視,而家係雙方都想置對家於死地。
武力不對等下,勇武只會係受害者。
如果手足諗清諗楚,真係無限支持,唯有眾籌安家費,但我想啲人唔好衝動。
有咩事,邊個去養手足同佢家人?
咩事呀你
楊岳橋都話有案底令人生更精彩啦
根本大把人想入去玩玩 然後同懲教練過
和你stick 啦!

無論之後嘅香港會點, 希望大家都唔好放棄文宣, 一齊去做貼紙師!
https://lih.kg/2035600
同意。上twitter做鍵盤戰士同換美金轉走強積金,冇風險但效果仲大過火魔。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞