強心針:中共計晒數?睇番以前政策,從來冇計晒數哩樣嘢。

123 回覆
611 Like 7 Dislike
男女點會不均呀,生女咪賣去做雞,全球最大妓女輸出國你估流架
https://youtu.be/Q6-TYjiiqQ0

We are extraordinary people

共匪見國際情勢不妙開始心急,但呢一切只會加速歷史嘅軌跡,而歷史必然會發生嘅事無人能擋,按歷史規律,香港人必勝
https://lih.kg/2027102
對內文宣 後浪 都出哂事
真係唔好諗到佢哋咁勁
鎖国支共養9000萬黨員仲卓卓有餘
參照肥仔金
寧左勿右,所以都係選最差既選擇
起碼自己唔駛咩鑊
金仔背後有個中國先頂得往

中國背後有閪咩
用機關槍解決
呢d叫十個煲一個蓋,佢根本無資源做全面計劃

跟住無腦愛國教育更加令到好多資源花左係面子工程上,咩人民出咩政府
讓那飄呀飄呀的裙,挑惹起戰爭~
佢係有計數,
但唔係外國咁一個專家團隊,
係好似公園呀伯咁幾條友吹水囉
其實中共都係見步行步
13億韮菜
所以勁係邊
洗腦教育先係投資成本最低
個個無腦自我審查最容易管治
得一條友係到念政策
仲要政策寫到咁空泛
下面一層一層咁填detail
仲要係極多層
一定出事架
推得快有鬼用咩
果d一帶一路 發展大西北咪死左啦
冇低估,但我見係咁放負,話中共今次穩贏冇輸,想俾啲正能量姐。
智囊團一定有,但中共官員靠關係上位,當年文革殺撚晒啲有學識之士,極多官係農民或爆發戶。
後尾啲人讀番書,先開始有有學識嘅人入政府,而哩啲通常係小薯,話唔到事。
中共啲小學學歷官,起碼要換兩代先換到有學歷嘅人上位。
國安法見股巿已知,即時效應已夠玩殘。
完全係咁。
啲高官全部係農民或爆發戶黎,字都唔識幾隻。
一個國家連主席都係得小學學歷就知。
條雜總搞親D 政策有邊樣掂? 咩一帶一路 亞投行,依家仲有無提
千幾點咋兄弟
連跌一星期都唔係大新聞啦
今時今日可以連跌3日已經好罕有 對家仲會低位接貨
唔好太睇得起區區1300點
係!
中共啲政策完全係圍威喂,得個樣,做俾人睇。
雖然唔想提港共,但以港共正常嗰陣為例,立政策,會參考外國,會諮詢,哩啲一定要做。
1 外國例子:已有真人模版俾你參考,去蕪存菁唔會差得去邊。
2 諮詢:見到唔同持份者意見,有效將預測未來實施困難同負面影響。
特別係大政策,係唔撚可以閂埋門自己圍威喂,咁撚多人口咁撚大個國家,錯咗就真係覆水難收,蘇州屎吻都吻唔清。
但中共啲政策,真係冇眼睇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞