[正視聽] Reddit 戰線絕對無你哋諗咁廢!

442 回覆
585 Like 9 Dislike
其實唔識規矩咪齋入熱門post留言同upvote囉
係咁鳩開post比人del做乜
擁槍係人民權利,同民主一樣係要爭取。
Admin紅的

Wuhan_virus就右翼勁反支
reddit hong kong subreddit其實係咪9成都係香港人來
Reddit民主黨的
wuhan_virus?
subreddit來?
加油
開兩個posts等於係咁鳩開post? Logic?
參考post:https://lih.kg/2011661
喺Reddit睇開無聊嘢,我剩係入咗Hongkong同Lihkg有啲咩sub推介下?

同twitter一齊做
典型左膠,口講民主,但一擁有權力就變到極獨裁。
所有sub 都係已經remove 咗嘅嘢再po 會俾人ban...

因為政府大正確比admin quarantined
你打url入到
得66個members? 乜post都冇既?
以前有好多外國人 連登仔加入左之後屌走左好多人
有少少質疑既說話就起撚哂鋼咁
剩低嗰d有時想comment都會帶左頭盔先
Publicfreakout, iamatotalpieceofshit, trashy
明白
btw TOR係唔係上到reddit?
(大家記住保護自己身分同小心用作登記嘅email有洩漏身分嘅可能)
Reddit 係真心左膠當道,sitewise 都係
你可以去r/conservative 講,會有右派聽你講
同埋係咪一樣嘢唔講得,就可以放棄所有戰線?
就算係Twitter 講持槍權都會俾人片,唔單止係Reddit 問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞