[正視聽] Reddit 戰線絕對無你哋諗咁廢!

442 回覆
585 Like 9 Dislike
意大利文?大新聞嚟㗎?
1)你開喺邊個sub?
2) 你引條link 都唔係英文,9成9秒速remove
3)阿ching 你個Account 搵唔到
連登仔帶咗好多壞習慣過reddit係真
spam又有,唔睇rules被害妄想又有,racist又有
其實去人地地頭尊重人地文化同規距係好基本
但係總有啲人唔聽
我喺連登講返啲正常質疑侵嘅嘢
比人負皮到負幾十

個世界跟本唔係盲撐侵囉
我撐侵打中共
唔代表我要撐晒佢一切美國國策
其實唔係真係咁多人盲反侵
佢哋見到反侵post會圍爐打飛機係無錯
但係喺其他唔關侵事嘅post 下面comment 反侵會俾人瘋狂負評
原文:https://www.covid19classaction.it/
翻譯做中文 cap 圖
其實連登講啲嘢我覺某程度上係由外國傳入先
答左我先
reddit而家唔算盲反侵架喇
武肺之後連喺r/worldnews都會間中見到top comment係撐侵對抗中國
有啲仲自稱係Sanders supporter
講盲嘅連登啲侵盲粉仲痴線
最緊要係,反trump唔代表你係撐其他人
Trump is bad but China is worse
美國右翼嗰套
不過左膠實唔多鍾意民粹㗎喇
到人哋個壇都係學下人哋規矩啦
基本上講嘢有point就有人受
之前喺polandball其中一個post講咗少少關於香港嘅背景
喺下一個comic就有人參考咗我講嘅嘢嚟畫
Push
好波
冇錯
唔知點解香港人係咁
支持一個人就要盲反另一個人
無記錯2016年已經有話過hilary參選可能會令sanders supporters更加對制度不滿,最後投俾trump
Sanders supporter 真係慘
2016 係咁
2020 又係咁
其實你不如睇下r/news係收啲咩links先
1. 你條link根本唔係新聞報導
2. 你條link唔係英文
就算過到auto mod呢度都已經2個rule violations
唔好一嚟就cry victim好無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞