[正視聽] Reddit 戰線絕對無你哋諗咁廢!

442 回覆
585 Like 9 Dislike
以下送上兩張例子

我打開worldnews, coeonavirus, anime_titties
Push
Reddit Twitter 缺一不可
Pish
推比多啲人睇
Push
借個位,連登黑色五毛風向警告
正視聽,國安法唔係攬炒,美國做野先係

大家唔好比五毛帶風向去支持國安法,否則會比對家spin成香港人支持國安法。只有香港人強烈反對下通過,美國才有做野的理由。大家小心。

借個位
連登一向錯曬風向,英國點日落都好,香港問題上都係重要持分者,必須engage。
我地唔係要拉攏政府班奶共狗(例如Dominic Rabb),而係要拉攏英國民意啊。英國係民主國家,民意最重要。英國民意決定stand with Hong Kong/Boycott China,BJ以至成個政府都無得唔跟。宜家武肺英國死左就三萬幾人,正是推動報仇民意好機會

另外要借助美國向英國施壓,因為美國有動機(報武肺之仇)同拳頭,加英國有理由(聯合聲明),兩個加埋先容易嚮香港問題做野

再借個位
唔想香港淪為支那賤畜之境,大家必須肅清中資,整頓“港漂”
https://lih.kg/1902243
繼續推 繼續推
Push
我都懶咗好多
不過Reddit 比Twitter 更多recreational use
幾好玩
多條戰線就多個機會架啦
r/coronavirus 好難打
一句紅資就唔去嘅肯撚定係鬼/5 毛,
on9 到震
繼續推
要上熱門比多啲人知
Reddit 戰線需要你
走出comfort Zone 去Reddit Upvote
留名
Push
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞