屌你老母,壓力就爆煲,21歲仔差人二十幾萬

230 回覆
30 Like 325 Dislike
中係咩
屋企人慢慢還 卡數同財仔10萬度 快d搵份工將d債轉番做銀行loan 搵最貴既aeon同citibank 每月5000蚊 2年半到3年應該都ok 搵份工16/17k都夠啦
中間人
賣晒你買過既野。
除左唔多唔少幫補到少少,仲係一個決心既象徵。
20萬事小,真正重要既地方係,還完之後你既物欲仲係唔係咁大。如果繼續沉迷買野,咁以後條數只會更大。
所以賣晒d野佢啦,就算賤價都要賣
係覺得自己無用就死撚左距 唔好講完自己無用下次又錯
死之前拉埋777一齊好唔好 做啲有意義既事
買左樓你會欠人幾百萬的時候你就會明欠20幾萬好少事快d 重組下債務,唔好再買野啦
同好仔唔當差一樣,以前的人讀得書少但的確有d生活智慧
係咪有病 朋友屋企人又係咁
殺兩隻狗先啦
反正都死囉
有勇氣死你唔做番少少野為香港然後先死?
認同,攤長黎還
不過最緊要係樓主識控制支出
屌你老母 你呢啲死債仔教人借錢唔撚還 快撚啲死啦
死唔係解決方法 好蠢 別做 你咁後生 辛苦忍耐下 慢慢還好過
攪清楚,唔係唔還只係有錢先還
憑自己本事借 點解要還?
屋企人朋友真係多撚謝你,你依啲人一係死晒六親咁無所謂,有一個半個親人你都係自私到仆街
係呀,同一條數前後應該收過六七間唔同名嘅收數寄嚟嘅信,手段都不外乎係不斷打電話上嚟屋企叫囂等,我叫佢得閒多D上嚟,幾次之後就冇哂影
等港爆之後廿萬應該夠買兩個橙
你個人咁撚低賤,你無所謂唔代表人地無所謂,你唔要面唔撚好教壞人

走啦撚樣
有心,數已清講返都好多年前,好彩屋企人都好支持,好簡單你兇我咪唔還囉,你都係想要錢我就係唔俾你,有都唔還,久而久之佢哋就會轉手段,其實都幾好玩學到好多軟硬手段同談判技巧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞