屌你老母,壓力就爆煲,21歲仔差人二十幾萬

230 回覆
30 Like 325 Dislike
還左高息果d先囉

20萬唔系好多姐,3 4 年應該搞得掂
傻的嗎 幾十萬大把方法啦
無信用卡都可以用凸咁多,ching 點用?
先21歲
仲有機會啦
屌你做2年還曬啦!
二十幾萬好易還
唔洗死嘅 係辛苦d姐
如果真係還唔起就老破戓債務重組啦
挨過就係過左海就係神仙
加油啦~
出面有盤口做一單可以還晒二十萬,諗諗佢
參考51歲個個師兄
廿零萬60期,打份牛工都還到啦,唔洗睇唔開喎
咁你想點 冇咁大個頭戴咁大頂帽
傻啦 識諗/擔後果就唔會借咁多at the first place啦

建議同屋企人傾 條on9應該唔係第一次 如果真心內疚 點會又返黎呢個position? 仲好自豪咁同人講自己借錢買啲咩無謂野 唔知開post做乜尻
死黑警光頭佬 跳落去就啱
買左十萬嘢返黎點都賣到三四萬出去,還少一半差好遠
一般黎講, 智力低既人自制能力都低, 佢地會控制唔到自己, 衝動左, 而且做野唔識諗後果, 最重要係錯完唔吸收經驗, 一錯再錯

所以我諗你應該係輕度弱智
你的生命是無價。
21 萬換你生命是不值。
巴打,不要做傻事。
走之前做d有意義事 貢獻香港
要調整心態,冇錢就唔好還,唔通飯都唔食還俾你呀?你放數賺息預咗有收唔返風險,我係冇錢你迫我都冇用,再嘈即時停供你一毫子都唔駛旨意收返
傻仔唔好講廿萬拎一半嚟叫雞諗起都爽死
條友潛左水?
btw 另外果十幾萬係咩來?如果係物品,可唔可以賣返出去套現?幫唔到多都幫少
你係咪戇鳩架,供既息口幾厘,你一停供就罰鳩你十幾廿厘再加定額手續費

你咁撚樣老點人?
你一年都唔只洗廿十萬啦 成二十一年 條數點計先要跳樓呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞