屌你老母,壓力就爆煲,21歲仔差人二十幾萬

230 回覆
30 Like 325 Dislike
好小事咋wo
我前排都借左十萬 分左30期
打2份牛工一年內乜都還晒啦
我有個兩個朋友都差唔多還曬
一個衰賭 一個比仔呃
加油啦 廿個好易搞掂
唔好還minpay 還個少少本金 曬錢
你起碼有物質 我輸十幾萬點計
你爭一萬,十年後要還一百萬唔通你都照還咩?咪戇鳩,壞帳到你有錢想還果陣你大可以大返銀行轉頭,開佢一萬加多30%做利息,要就要唔要就擺
試下送外賣
岩呀
之前有post話有電單車牌跑盡月入6-7萬
打個8折半年搞掂啦
淨係做到步兵咪勤力d囉
唔好灰心一定過到關既
你就係借左人錢果個中同?
為左嗰少少錢俾人滋擾十年八年你都幾撚有趣
唔好叫人玩呢D高難度野啦
20幾萬未至於
光頭警長劉澤基,看來你心中盛載著的痛苦,已令你覺得生無可戀。人生之中往往有很多重要的決定,而自殺肯定是人一生中最矛盾、最痛苦,也是最重大的決定。我相信,自殺不是你想選擇的,更不是你唯一的選擇,只不過你所面對的困境和痛苦好像超越了你所能應付的,是嗎?

無論你將會如何打算你的前路,我也希望你不要將困擾藏在心裡,好像氣球裡積存的壓力一樣。你不如停一停,到我們的網站 www.help4suicide.com.hk 。那裡有一些與自殺有關的人與事,你可以隨心看看( http://www.help4suicide.com.hk/myth_showlist.php )。 你更可以進入網站內的『Chat窿』((星期一至五:上午六時至凌晨一時;星期六、日及公眾假期:下午8時至凌晨1時),即時與我們的義工在網上交談,或致電我們24小時電話熱線2389-2222,與我們的義工傾訴。

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!

《自殺.自療.互助舍》"
,看來你心中盛載著的痛苦,已令你覺得生無可戀。人生之中往往有很多重要的決定,而自殺肯定是人一生中最矛盾、最痛苦,也是最重大的決定。我相信,自殺不是你想選擇的,更不是你唯一的選擇,只不過你所面對的困境和痛苦好像超越了你所能應付的,是嗎?

無論你將會如何打算你的前路,我也希望你不要將困擾藏在心裡,好像氣球裡積存的壓力一樣。你不如停一停,到我們的網站www.help4suicide.com.hk。那裡有一些與自殺有關的人與事,你可以隨心看看( http://www.help4suicide.com.hk/myth_showlist.php )。 你更可以進入網站內的『Chat窿』((星期一至五:上午六時至凌晨一時;星期六、日及公眾假期:下午8時至凌晨1時),即時與我們的義工在網上交談,或致電我們24小時電話熱線2389-2222,與我們的義工傾訴。

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!

《自殺.自療.互助舍》"
唔會。早死早着
同你差唔多
21歲 月入萬7

恒生 15萬4 ,24期 還左11期
Citi 4萬,12期 仲有5期
老豆4萬5 ,還左萬6

舊年10月 差唔多爆煲 ,差d上ifc 玩u jump i jump
屋企人最後先還 主力清左銀行先啦
還唔到銀行罰息罰到仆街
人屋企人唔會加你息
朋友就還完銀行再還
抗爭再出發
香港要獨立

攬炒巴冒生命危險寄語香港人
街頭 議會 國際 三線缺一不可
破產啦
我可以話俾你知一定唔會

租架的士撞人收50萬, 仲有30萬可以拎去玩
快撚啲死 控制唔到自己咪自己受 唔好害人
傳銷?????
你都戇撚鳩,我做過一線收數,幾千蚊電話費都起碼追3年
銀行數接左落黎,銀行追完到一線,一線收唔掂賣落二三線,全部都係錢黎,你買左條數返會唔收?最少都追8年以上。

7 8年後就講價錢,起碼追返個本,差一百萬還70萬走唔甩

為左30萬俾人喊打喊殺7,8年,仲要追埋朋友屋企人公司搞到個朵臭撚晒,要幾戇鳩先做得出?

你差人幾千萬咁拖都合理啲 。
岩岩先借左50萬
每個月還二萬幾
24個月清
借黎買股
我都未死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞