屌你老母,壓力就爆煲,21歲仔差人二十幾萬

230 回覆
30 Like 325 Dislike
不如巴打你教佢點還,我諗會實際d
人誰無過,唔好再犯就得
廿萬喺人生真係濕濕碎,的起心肝捱咗佢,然後告誡自己不要再犯
唔使還 直接破產啦再返工就得
買結他有限錢 我剛剛先order支手工結他 一世人買2-3支都只係十皮內

電子野 衫褲鞋 個個月買可以好貴
買左2支59
借錢比你條友就爆煲,死仆街唔還錢就死撚咗去
廿萬者
就算搵萬零蚊人工,儲幾千蚊一個月,一隻都幾萬銀,五年內還得返街數啦
之後屋企果d再慢慢搞
為呢少少錢自殺係咪on9左d?
一兩年還到好小事 不過你似心理問題
咁真係抵撚死
留名睇跳樓冇可疑
咁你唔死都冇撚用啦
25歲差緊30萬未又係咁
不過係政府D LOAN黎
為廿萬破產?
他朝一日樓主發奮買樓想做按揭,一係借唔到,一係爛plan
呢度已經唔只貴廿萬
係就快
我同樓主差五多一樣差二線同一線 10幾萬 又放無薪假 好難還
十年都夠還有凸啦
還完先仲二三十歲 唔使咁灰喎
大把廢佬周身債
自己唔還 要屋企人幫佢還
你肯負責任已經好好
你就真係戇鳩,佢爆煲連供都供唔起,講到要跳樓死仲學人講慳息?欠債唔駛攞埋條命去還㗎,講真你唔還佢除咗兇你同TU寫衰你之外其實係冇嘢可以做到,唔好聽人9吹話會申請你破產,除非你有頭有面有物業,否則銀行係唔會咁做㗎
債仔個個都叫春架啦,分成60期數點樣供唔起?上邊佢都話有啲數供左30期,要跳就跳撚左啦點供到咁耐呀?

仲有兩枝吉他都未撚賣,你洗擔心佢?一個唔覺意聽你講唔還你就真係害撚死佢,供到都變供唔到
21歲差廿幾仲有得救
我26仲差緊4萬 唔做傻事終有一日會開心返
...佢咁唔還,條數都仲係到,利息都仲係會加上去。
至少都叫埋佢去自己去破產呀嘛
唔會
jump
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞